Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is féltek attól hogy nem jön el az igazi?
16 évesen még bőven van időd, én 26 vagyok, de még nem találkoztam az igazival. Aggódhatnék, de mégsem teszem.
26F
Igen féltem, főleg mert külsőleg nem vagyok jó nő sajnos. Végül sokat is csalódtam. 5 éven keresztül, viszont az igazi is eljött:) 24 éves korom óta vagyok vele, már házasok vagyunk:)
csak pozitívan:)
27/N
Szerintem mindenkinek van odakint valakije, egy lelki társa, akit neki teremtettek. A kérdés hogy alakul-e úgy a sorsod, hogy belebotlasz-e. Vagy lehet pont telefonozol az utcán mikor elmegy melletted. Vagy ő nem vesz észre téged. Nekem ez a teóriám :D de ez miatt én is félek, hogy mi van ha végül olyas valaki lesz a férjem, akibe nem is leszek szerelmes. Vagy ha 40 évesen majd elválok. Vagy ha soha nem is lesz férjem mert mindig csak keresgélni fogok. Olyan jó lenne szerelemből megházasodni ami majd a sírig fog tartani :( de lehet sok hollywoodi filmet nézek..
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!