Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti nem féltek a legénybúcsútól?
Én emiatt nem akarok házasodni, mert félek, hogy ilyen vetkőzős lány lesz, meg hasonlók...de őszintén akkor is nagyon aggódnék, ha egy haverja legénybúcsújára menne a barátom.
Egyébként nem vagyok ilyen féltékeny típus, tudom hogy sose csalna meg normál körülmények között, de ha ott van a sok részeg haverja, akkor ki tudja hogy belehergelik-e egymást. Most nem is feltétlen az, hogy lefekszik-e valakivel, mert ezt teljesen kizártnak tartom, de nem akarom, hogy fogdosson valami idegen vonagló nőt.
A férjemnek nem volt legénybúcsúja, annyira készült a lagzira, hogy nem volt hozzá kedve. A haverok szerveztek volna neki, be is szóltak poénból, hogy majd jön a sok vetkőzős csaj. :D Amúgy valószínűleg csak számítógépen néztek volna ilyesmit, mert egyikük sem áll úgy anyagilag, hogy ilyet hozasson valahonnan ide a világvégére. :) Inkább közös iszogatás lett volna a buliból. Csak aztán, mivel a párom nem volt túlságosan lelkes, el is maradt. Nekem sem volt lánybúcsúm.
Egyik ismerősöméknek meg egyszerre volt a legénybúcsú a lánybúcsúval, mindkét társaság belevetette magát az éjszakába, sorba járták a szórakozóhelyeket (amikből errefelé elég kevés van), aztán össze is találkoztak és együtt buliztak tovább.
Úgyhogy felesleges előre ezen hergelni magad, nem minden legénybúcsún vannak vetkőzős csajok és nem is mindenki tart legénybúcsút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!