Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is féltek attól hogy nem jön el az igazi?
Én inkább attól,,hogy egyből utána meg is halok.
Az az én formám lenne :D
én nem félek :D
manapság már nemtudnak élni az emberek egyedül csak akkor ha van párjuk és sajnos a legtöbb esetben nem is szerelemből vannak együtt na én inkább leszek egyedül mint egy érdekkapcsolatban
L/19
nem kell parázni ettől,ha nem jön akkor nem jön.
Cult... Az vicces lenne azért. xd
Akkor legalább biztos boldogan halnál meg...:D
Én abban nem hiszek, hogy van "igazi", de nyilván aki nem él boldog párkapcsolatban annak vannak ilyen aggályai. Én inkább attól félnék, hogy van valaki aki úgymond "az igazi" számomra, viszont neki nem én vagyok.
Én néha igen, bár egy kicsivel több vagyok nálad.
Nekem mindig azt mondják, hogy eljön az én hajóm is, erre szoktam mondani, hogy amilyen az én formám, akkor épp a reptéren leszek. :D
Ahhoz megfelelő partner is kell.
Én is fiatal anyuka szeretnék lenni, 30 előtt legalább két gyerekkel, de ez nem csak ezen áll, és nem is azon, hogy most 3-4 éve együtt vagyunk...
Most vagyok 20 éves, a barátom 21 (amúgy ne félj, még bőven van időd addig, ezernyi pasi lesz, akire rámondod, ő az igazi, aztán rájössz, hogy mégsem). Koliban lakom és egyetemen tanulok, az ösztöndíjból élek. Így hiába akarnék babát, nem igaz? :) Pláne, hogy a barátom még fiatalnak érzi magát ehhez, és talán egy kicsit még én is. De miután már lesz munka, saját lakás, stb, akkor már esetleg megfontolandó. De ha 35 évesen még mindig nem les biztos állásom sem lakásom, akkor nem vállalok be még egy kutyát sem, nemhogy gyereket.
Sajnos a mai világban már inkább anyagiakban kell gondolkodni, mintsem a fiatal anyukaságban... Előbb karriert kell kiépíteni, hogy utána mindent meg tudj adni a picidnek.
Mellesleg, akkor kezdj el majd félni az igazi hiányától, ha 20 év múlva se találkoztál vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!