Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szakíthatnék úgy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakíthatnék úgy a párommal, hogy nem érzékenyülök el és nem sírok?

Figyelt kérdés
1 éve és 3 hónapja vagyunk együtt ő 25F én 17L szóval elég sok a korkülönbség emiatt vannak a problémák.Nagyon sokszor megbánt és úgy érzem nem érdemlem meg.Szeretem őt és tudom,hogy ő is engem.Nagyon sokszor próbáltuk már megbeszélni a dolgainkat kompromisszumokat kötöttünk talán olyanokat is amilyeneket már nem kellett volna.Kikészítjük a másikat lelkileg,de ő velem akar maradni...viszont teljesen tönkre mentem már lelkileg és nem akarom már ezt.Annyira zárkózott ember és nem mutatja ki az érzéseit mindenkit kizár az életéből aki szereti és csúnyán viselkedik velük,aztán persze megbánja és próbálja menteni a helyzetet.Mindig is egy gyenge lelkű lánynak tartott(ahogy ő is az)most szeretném elmondani neki a dolgokat korrekten sírás nélkül.Hogyan csinálhatnám,hogy ne érzékenyüljek el?És ha vissza akarja könyörögni magát,hogyan mondjak nemet rá?Mert így elég nehéz szakítani,hogy szeretjük a másikat.
2013. aug. 17. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindezt mondd el neki személyesen, és ne aggódj azon, hogy sírva fakadsz. Akkor is maradj erős és mondj neki nemet.
2013. aug. 17. 17:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudod sírás nélkül.Maximum net-en keresztül ott legalább nem látszik mikor írsz.
2013. aug. 17. 17:19
 3/4 alaszkai sörkotró válasza:
Mond el neki hogy análisan közösültél egy menyéttel . Ha ezek után még veled akar maradni akkor fosd nyakon.. Izomból !
2013. aug. 17. 18:00
 4/4 anonim ***** válasza:
ha mindenképp sírás nélkül szeretnéd, csak határozd el, és mikor érzed, hogy feladnád, és inkább elsírod magad, ne add fel:) te is tudod, ha elsírod magad, ugyanott leszel, ahol voltál...
2014. jan. 19. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!