Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Peches vagyok, amiért minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Peches vagyok, amiért minden csajjal előbb-utóbb véget ér, akaratom ellenére? Rosszak ezek a tulajdonságok?

Figyelt kérdés

Ilyen vagyok(visszajelzések szerint):

-külső rendben,sőt..

-nyomulós

-rámenős

-mindent tudni akarós

-szenvedélyes

-érzelmes/érzelgős

-komolyan felfogós

-sokszor akarni szeretkezős

-féltékeny(elég komoly mértékben )

-hiú

-erősen szerető

-kapcsolatban vezető alkatú, bár képes vagyok teljesen alárendelni magamat a másiknak, ha úgy kívánja a szituáció.

-szerelmes típusú

-néha vehemens

Jelenleg is egy krónikus avagy idült lefolyású szerelemben szenvedek, mely csak egyoldalú. Viszonzatlan, huhh mennyit tudnék én mesélni a viszonzatlan szerelemről, egy egész jeremiádát lennék képes írni Istennek erről, avagy ódát a közönségnek.

Van aki osztozik velem a szerelem romboló és megbolondító erejének/hatásának tanúbizonyságáról?

2013. aug. 17. 16:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

a volt partnerem kidobott, kipenderített mint egy darab kabbala rongyot, amit a nyaka köré csavart és véletlenül úgy meghúzta, hogy kissé szorosan rátekerődött a nyakára, levegőt is nehezen kapott,a pulzusa gyorsabban kezdett verni(vérnyomás fel)nyál nem termelődött, kiszáradt a szája,megijedt és félt, emésztése és bélmozgása lelassult, a vér a végtagjaiba áramlott, hupipupilla meg kitágult--> külső beavatkozással leszedte a rongyot, kidobta a kukába a kabbalát,így nem használta ki a szerencsét, annak ellenére, hogy mihelyt lehúzta a rongyot, kissé ki is nyújtotta, hogy többé meg ne fojtsa, ha már ilyen szép mintázatú kabbala rongy került kezei ügyébe. A kabbalát bárki kilophatja a kinti kukából, ki nem akar egy értékes és szerencsét hozó tárgyat.

DE a rongyot is rosszul szőtték meg, mert túl feszes volt és rugalmatlan, de a leszedésnél és kinyújtásnál ez is megoldódott. EGy kis nyújtás segített a rongy rossz beállítottságán, de még mindig a kukában hever. :(

2013. aug. 17. 17:07
 12/14 A kérdező kommentje:

elnézést, akartam írni kabala* és nem kabbala :D

bár a kabbala szóból jött a kabala, szóval tök mindegy :D

2013. aug. 17. 17:22
 13/14 anonim ***** válasza:

A baj szerintem ott lehet, hogy azt hiszed, hogy mindenkinek bejön ez a stílus. Értem én, hogy igyekszel választékosan kifejezni magad, de nem kell túlzásokba esni, a kocsmába nem veszünk frakkot, a fórumon amin a leggyakoribb kérdés a "lehetek terhes ha ráverték a homlokomra?" meg nem erőltetjük a költészetet.

Én mondjuk amúgy sem tenném, rohadt idegesítő lehetsz, gyanítom, hogy állandóan okoskodsz, illetve kijavítasz másokat. Bamm.

2013. aug. 17. 17:25
 14/14 A kérdező kommentje:
nem, csak ironizálok és képekben beszélek. ennyi, tudod, a nagy bánat sokszor kivált ilyeneket.
2013. aug. 17. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!