Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Peches vagyok, amiért minden csajjal előbb-utóbb véget ér, akaratom ellenére? Rosszak ezek a tulajdonságok?
Ilyen vagyok(visszajelzések szerint):
-külső rendben,sőt..
-nyomulós
-rámenős
-mindent tudni akarós
-szenvedélyes
-érzelmes/érzelgős
-komolyan felfogós
-sokszor akarni szeretkezős
-féltékeny(elég komoly mértékben )
-hiú
-erősen szerető
-kapcsolatban vezető alkatú, bár képes vagyok teljesen alárendelni magamat a másiknak, ha úgy kívánja a szituáció.
-szerelmes típusú
-néha vehemens
Jelenleg is egy krónikus avagy idült lefolyású szerelemben szenvedek, mely csak egyoldalú. Viszonzatlan, huhh mennyit tudnék én mesélni a viszonzatlan szerelemről, egy egész jeremiádát lennék képes írni Istennek erről, avagy ódát a közönségnek.
Van aki osztozik velem a szerelem romboló és megbolondító erejének/hatásának tanúbizonyságáról?
1. Egoista vagy
2. Rámenős
3. "sokszor akarni szeretkezős" (ilyen hülyén megfogalmazni valamit.)
4. fétékeny
Ezek a bajok.
hé, te ott, első :D :D
én nem vagyok egoista, direkt azért írtam oda, hogy visszajelzések szerint.
Mi ez hogy egoista?
Ez valami rossz bélyeg a mai srácoknál/lányoknál, egy univerzális és rossz bélyeg, amit mindenre rányomhatunk, ami vagy aki nem teszik nekünk?
nyomulós rámenős meg társai lehetnek a fő bajok, úgyanis felkínálod saját magad nekünk csajoknak sokkal jobban bejön az amikor meg kell küzdeni a pasiért és kicsit olyan elérhetetlennek is tünik
ez a rámenős dologgal rontos el leginkább
Idézem, hogy honnan veszem hogy egoista vagy: "külső rendben,sőt.."
Nem univerzális dolog, hogy mindenkire ráakasszam ezt a jelzőt- Leírtam, hogy mi a baj és miért lesz vége a kapcsolatnak ennyi.
Én is nagyon szerelmes típus vagyok...Jelenleg emiatt szenvedek :D A volt párom azért szakított velem,mert ő még nem élte ki magát...Hiába próbálok "élni" mint a többi korombeli...nekem sokkal többet érne a szerelmemmel eltöltött idő mint a bulizás.
Egyébként nem rosszak ezek a tulajdonságok a féltékenykedést leszámítva. 17/L
Ez nekem a "kullancs" típusú pasikat juttatja eszembe, aki szabályosan megfojt a szeretetével. Nekem nagyon nem jön be, múltkor egyetlen randi után ráztam le egy pasit, akinél ilyen jeleket érzékeltem...
(De nálam már önmagában a féltékenység is kizáró ok lenne.)
Már így a kérdésed alapján is idegesítő vagy.
Emellett az általad felsorolt tulajdonásgokban ezek nem tetszenek:- mindent tudni akarós /aztán mégis miért? utálom, ha valaki folyton ott lohol a nyakamba, mert mindenről tudni akar, hagyjon nekem életteret, szakadjon néha le rólam, hagy legyek egyedül
-érzelmes/érzelgős /oké, hogy néha az vagy, de hogy minden esetben ilyen hülyeségekkel gyere...
-féltékeny /szerintem ezt senki nem szereti, folyton ellenőrizni és minden egyes pasiba belekötnél...
Viszonzatlan szerelme meg mindenkinek volt, ne viselkedj úgy, mintha te lennél a földön az egyetlen, akinek ilyen gondjai vannak.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!