Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a férjem sógornője felől?
Na most a férjemmel két hete volt az esküvőnk és elhívtuk a testvéreit is, ahol az egyik hozta magával az élettársát. Ezzel nem is lett volna semmi baj, én szívesen láttam mindenkit hisz nagyon boldog pillanat volt az életemben. :)
Egyszer amikor apámmal táncoltam, a férjem az öccsének az élettársával, erre csak egy pillanatra odanéztem és azt láttam, hogy a nő teljesen belehajolt a férjem nyakába és még egy csókot is nyomott bele, ő azonnal eltolta magától és kiakadt. Persze egyikünk sem szólt az öcsének a dologról és még jó hogy nem is látta, mert éppen a terem másik végében táncolt valakivel. Mindezek után a vacsoránál én nekem fel kellett állnom egy pillanatra, mert kimentem a mosdóba, mire visszajöttem a nő ott volt a férjemnél és épp akkor nyúlt a lábához amikor én odaértem, a férjem persze rögtön ellökte. Az öccsét ekkor nem tudom hol volt, de amikor visszajött azonnal a nyakába ugrott és csókolgatta össze-vissza.
Mit jelentsen ez az egész?
hát mit is mondjak...kikezdett a férjeddel a saját esküvőtökön...helyedben azonnal kidobtam volna.
Férjed is megtehette volna.
nah ez örök emlék marad...ilyet még nem hallottam.
szerintem meg ez nem a ti dolgotok...hagyjátok a francba.
Törődjetek magatokkal.
Öcsi biztosan rájön milyen nője van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!