Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem meg mindig tartja a kapcsolatot az exeivel;mit csinaljak?!
Finoman add értésére, hogy ha nem zárja le akkor veled is tarthatja majd a kapcsolatot.
Okos dolog részedről névvel kérdezni, meg anyósról írni? Csak kérdezem, én kikapcsolnám ezt a helyedben. Nem vagytok csúnya pár.
Nocsak,ismerjuk egymast??
Amugy meg igen,engem zavar es valahogy nem tudok jo pofat vagni hozza amikor hazaer es tudom,hogy az exeivel levelzgetett,ennyi.Szepen kertem,hogy hagyja ezt abba,meg is igerte aztan tessek.Teljes jelszocserek mellett megy tovabb mintha mi sem tortent volna.
Ide figyelj, anyám. Mégis, mit vártál? A férjed egy felnőtt ember, attól, hogy hozzád ment, még van magánélete, különálló, független lény. Azért ígérte meg, és váltott jelszót, és folytatta tovább, mert igénye van erre, és azt akarta, hogy fogd végre be a pofádat.
Attól, hogy érzelmileg zsarolsz valakit, hogy tegyen meg valamit, attól még ő nem fogja jó szívvel tenni. Az van, tudod, hogy adott esetben ezeket az exeket jóval régebb óta ismeri, mint téged, fontosak voltak neki, adott esetben emberileg szeretheti őket továbbra is, hogy téged vett feleségül. Ha ehhez nem bírsz "jó pofát" vágni, az csak egy dolgot árul el rólad: sérült személyiségű, alacsony önbizalmú ember vagy, aki attól érzi magát biztonságban, ha kisajátíthat valaki mást. Amíg nem csal meg, semmi olyat nem tesz, amihez közöd lenne. Attól, hogy te ezt nem teszed, az senkit sem érdekel, egyéni szociális probléma.
Ha jót akarsz magadnak, áss le magadba, és gondolkozz el azon, mitől is félsz igazából, mert a hisztiddel jól láthatóan csak azt éred el, hogy titokban csinálja, és ha sokáig vered a palávert, elhagy a faszba. Mellesleg jól is teszi, egy felnőtt férfi nem aszerint éli az életét, hogy a párja, az anyja, vagy a szomszéd mit mond. Meghozza a saját döntéseit. Te meg tartsd tiszteletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!