Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem meg mindig tartja a kapcsolatot az exeivel;mit csinaljak?!
El tudom képzelni, hogy a Kapitány otthon levelezget,jön az asszony és mondja:
-édes drága kapitanyom, engem nagyon zavar, hogy a volt nőiddel levelezel :'(
-te csak fogd be a pofad! Múltkor is lattalak egy fiútval! Nekem ne ugsson ilyen hozadék! Mit birsz? Perelj be! Itt a portámon én vagyok a kapitány! Liba.
XD felőlem... te vagy a kapitány... "hatalom manias kapitany"
Nekem főként ez miatt ment tonkre egy kapcsolatom, amiről azt hittem, hogy örökké tart. Hiába szóltam rá nem érdekelte. En voltam aki nem fogta be a pofáját a portamon és inkabb olyannal sms ezett akiről tudta hogy szerelmes a csajomba... neki jó vicc volt nekem meg szakitó ok. De persze állítólag nagyon szerelmes volt belém...
A kapitány inkább a villany pasztort öleldesd.... az legalabb nem paranoias
Kedves kicsi férgem, áruld már el, ahhoz kinek mi köze, hogy a te kapcsolatod miért ment tönkre? :) Amúgy nem hatalom, irányításmánia, a kettő két nagyon különböző dolog. És látszik, hogy magadénak érzed a problémát, elárulom, téged is azért hagytak el, mert addig baszogattad a másikat, míg elege nem lett belőle. Sőt, valszeg a csaj igazat mondott, téged szeretett. Csak a halálba szekíroztad. Ne is mondd, tudom, én vagyok a köcsög.
Azt, amit én itt felvázoltam nektek, bármelyik elsőéves pszichológia szakos hallgató elmondja nektek, vagy menjetek egy jó pénzért egy szakemberhez, az is csak ezt fogja mondani. Amíg nem csaltak meg, csak ártasz magadnak, ha korlátozni próbálod a másikat. Ha nem hagysz személyes teret, előbb-utóbb egyedül találod magad.
Látod, ez történik akkor, ha kihagysz a történetből dolgokat. Ez azért sokat dobott volna, ha mindjárt a kérdésfeltevésnél ott van. :P
Így egész más a "fekvés". Az imént valahol emlegetted, hogy kinyalod a seggét. Ez az ember a férjed, te is ismered. Milyen típus? Csajozós? Már azelőtt is ilyen volt, mielőtt elvett? Magától vett el, vagy nyomásra? A kérdés, amire választ kell kapnod: Kényelmi állandó vagy-e? A kényelmi állandó az, akit lehet dugni, mikor nincs más, van kaja, kimossa a szennyest, de ha úgy van, lehet félrekúrni mellette.
Igazából megint csak a kapcsolatotok milyenségéhez jutunk vissza. Az, hogy te megadsz neki mindent, amiről te gondolod, hogy vágyik rá, és az, hogy megkap mindent, amire ő vágyik... Látod, ez két különböző dolog.
Elképzelhető motiváció az is, hogy egyszerűen csak "flörtre", izgalomra vágyik. Szerintem ez időről időre minden emberből előjön. Ebben az esetben csak "lelki táplálék" a levezgetés. Jobb lenne, ha nem tudnál róla, hisz nem fájna, ő meg kielégítené ezt a szükségletet, és mindenki boldog.
De ha valóban "randi" randi volt, nem pedig csak baráti találkozó, akkor valszeg átbasznak. A legegyszerűbb az volna, ha leülnél vele, és beszélgetnétek. Mondja el ő, miért van erre szüksége. Ha szeret és tisztel, elmondja az igazat. De ehhez előbb valahogy meg kell győznöd, hogy nyitott vagy a megoldásra. Hogy kompromisszumot is hajlandó vagy kötni. Nem pedig abból kiindulni, hogy te ezt mindenáron meg akarod tiltani.
Egy dolgot érts meg: a korlátozás, a tiltás csak azt vonja maga után, hogy ügyesebb lesz és jobban titkolja. Hiába ígéri meg, nem fogja abbahagyni. Azt kell kiderítened, hogy mi az igény, amit kielégít ezzel, és hogy ez az igény ártatlan-e. Ha az, ezek baráti találkozók, baráti jellegű levelezések, akkor ezt meg kell tanulnod kezelni és elfogadni, mert semmi olyat nem tesz, amit értelme lenne megtiltanod.
Ha nem ártatlan, hanem megcsal, vagy azt akar, és te ezt a házasságot meg akarod menteni, mert akkor bizony meg kell, akkor azt kell kiderítened, mi az, amit annak ellenére sem adsz meg neki, hogy úgy érzed, mindent megadsz neki.
A legrosszabb válasz az, hogy azért csinálja, hogy megcsaljon, és az a motiváció, mert csak, mert ilyen a természete, nos, ez esetben jobban teszed, ha elválsz, és keresel magadnak valakit, aki megbecsül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!