Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A ferjem meg mindig tartja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjem meg mindig tartja a kapcsolatot az exeivel;mit csinaljak?!

Figyelt kérdés
5 eve ismerjuk egymast,2 eve vagyunk hazasok.Nem tudom ki hogyan all hozza ehhez a dologhoz de en nagyon nem szeretem,ha az exek visszakoszonnek a multbol.Nem is tartom a kapcsolatot senkivel,nem akarok felesleges vitakat emiatt.Nem ugy a ferjem!Mar volt ebbol veszekedes mikor megtalaltam a leveleit,akkor tisztaztuk a dolgot.Azota eltelt par ev,biztam benne hat most megneztem a leveleit- ugyan azt csinalja megint!!!!Mit csinaljak,hogy hagyja abba a multbeliek apolgatasat es inkabb figyeljen a jelenere?!

2013. aug. 8. 19:43
1 2 3 4
 11/38 Captain Obvious ***** válasza:
És te mit gondolsz egy olyan nőről, aki a férje levelezését olvassa a háta mögött? Valószínűleg nem egy paranoiás, irányításmániás liba, ugye? :)
2013. aug. 8. 20:07
 12/38 anonim ***** válasza:
Csak felfigyelt apró jelekre. A titkolózás gyanús.
2013. aug. 8. 20:10
 13/38 Captain Obvious ***** válasza:
:D :D :D Gondolom te is olvasod a párod leveleit. :D
2013. aug. 8. 20:10
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
13as! Te a férj vagy vagy mi?
2013. aug. 8. 20:17
 15/38 anonim ***** válasza:
Nem olvasom más leveleit, az ügyes kérdezés is elég.
2013. aug. 8. 20:20
 16/38 A kérdező kommentje:
Captain, a jo edes anyaddal beszeljel igy;ha nem tetszik valami nem kell kommentalni es kesz! Lehet,hogy neked kellene a sajat portadon egy kicsit korbenezni es csak utana osztogatni masoknak az okossagot vadbarom!!
2013. aug. 8. 20:21
 17/38 Captain Obvious ***** válasza:

Az igazság fájdalmas dolog. De ha már a saját portám, mesélek neked egy történetet, a tanulság levonását rád hagyom.

Nem megyek messze, ez egy szeletke az én portámról. Több éves, stabil kapcsolatom van, ugyan nem házasság, de ez mindegy. Én is tartom néhány exemmel a kapcsolatot, a fenti okokból. Van, akivel 10 évvel ezelőtt jártam, de emberileg szeretem, szoktam vele chatelni, néha találkozom vele, úgy gondolom, a barátom. Másokkal időről időre váltok egy levelet, mi van velük, merre halad az életük. Emberi érdeklődés. Nem csalom meg a páromat, nem vagyok másba szerelmes, ápolom az emberi kapcsolataimat. Természetesen, a párom nem örül neki, ezt meg is mondta, de tud róla, és elfogadja. Miért? Azért, mert tudja, ha valamit annak ellenére is megteszek, hogy neki nem tetszik, akkor az valószínűleg egy fontos dolog nekem.

Fordítva, neki az egyetemről csak pasi barátai vannak, mindet ismerem, néha nélkülem is találkozik velük. Tudja, hogy ez nekem annyira nem tetszik, de fordítva is, áll, ha ő megteszi annak ellenére, hogy tudja, annyira nem örülök neki, akkor fel kell tételeznem, ez a dolog fontos neki. Így mi egálban el vagyunk a nemtetszésünkkel, ettől függetlenül nagyon boldogan. Mert nem akarjuk birtokolni, irányítani a másik életét, hanem elfogadjuk a döntéseit, tiszteletben tartjuk azt.

Gondold ezt át, és vondd le belőle a tanulságot. Beszélni meg úgy beszélek veled, ahogy akarok, perelj be.

2013. aug. 8. 20:26
 18/38 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom ez vicc;leirok ide valamit mert nincs kivel megbeszelnem erre ilyen barmok "leugatnak" akiknek fogalmuk sincs az egeszrol!!!Legyenszives csak az irjon ide akinek erdemben van valami tanacsa,otlete.Koszonom!!
2013. aug. 8. 20:26
 19/38 Captain Obvious ***** válasza:
48%

Feladtam. :D Önbizalomhiány. Irányításmánia. Mellesleg ha kilépsz a netre, élj együtt a hozadékokkal. Velem is.

Ölel: A kapitány

2013. aug. 8. 20:30
 20/38 anonim ***** válasza:
0%
Pedig a kapitány értelmesen válaszolt. Látod ezért tartja az exeivel a kapcsolatot. Túl hülye vagy.
2013. aug. 8. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!