Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem meg mindig tartja a kapcsolatot az exeivel;mit
csinaljak?!
Ez egy viszonylag egyszerű képlet: megígérte, és nem tartotta be. Vagy a tisztelet irányodban hiányzik, vagy a motiváció elég erős ahhoz, hogy felülírja a tiszteletet.
Az első esetben nem sokat tehetsz, ha nem tisztel, akkor komoly gondjaitok vannak.
A második esetben a motivációra kell rájönni, ha ez a megcsalás, akkor kb az első pontnál vagy. Ha valami olyan, amit te is meg tudnál neki adni, vagy ártatlan időtöltés, akkor add meg, vagy fogadd el. Ha ezen kívül úgy gondolod, hogy a házasságotok jó, neki is, és neked is, akkor ezért nincs értelme tönkretenni.
2013. aug. 8. 21:51
Én 2x váltam el és a válás után egyik exemmel és volt barátommal nem tartottam tovább a kapcsolatot mert nekem az az elvem hogy ami volt elmúlt ,tovább kell lépni és egymást békén hagyni hogy a másik tovább tudja élni az új életét. Mindig is azt gondoltam hogy abból semmi jó nem származik ha tovább tartjuk a kapcsolatot mert ezzel megzavarhatom már az új magánszféráját. Persze nem vagyunk egyformák és mindenkinek joga van másképp vélekedni erről a témáról.
2013. aug. 8. 22:01
Érdekes volna tudni hogy az exek barátai vagy férjeik mit szólnak hogy a barátnőjük vagy feleségük még tovább levelezgetnek és randiznak az exxel. Biztos ők sem tolerálják a szitut ha rájönnek vagy rájöttek. Képzelem hogy állhat ott is a bál. :))
2013. aug. 8. 22:06
34/38 A kérdező kommentje:
32-es valaszolo;tokeletesen egyetertek!!
Nemsokara lesz egy csalados talalkozo egy ilyen ex-el (persze azt mondta semmi koze nem volt hozza de hat a levelek nem errol arulkodnak...),ha a no a ferje elott nem fogja dragamnak szolitani a paromat eskuszom rafogok kerdezni!Tudja csak meg a masik fel is mit csinal az asszonykaja.Persze en leszek majd a bunko de nem nagyon erdekel.
32 és 33-as vagyok! Ez már felér egy thriller regénnyel! Családi össze jövetel az egyik exxel?! Az eszem megáll,ez már valami beteges! Nem akarlak megbántani de fogd kézen a párodat és ex banzáj helyett vidd el egy dili dokihoz mert ez örökké feszültség forrás lesz közöttetek. Amikor a fiam esküvője volt ott össze találkoztam válás után 7 évvel elöször az exemmel és az új családjával és a köszönésen kivül egy k...a szót sem váltottam vele. A barátnője jó szorosan maga mellett tartotta és fogta a kezét ,még táncolni se táncoltak,csak akkor merészkedett már el mellőle a barátnője amikor látta hogy én már tényleg nem akarok semmit az exemtől. A végén már úgy táncolt a barátnőjének a fia hogy mellém állt a körbe és megfogta a kezem,végül az anyja is beállt a körtáncba. ez így volt jól ahogy volt.
2013. aug. 9. 15:28
A pszhió kapitányomnak üzenem, hogy én dobtam, mert többek között nem hagyta a csaj azt a szerelmes gyereket. És mit ad isten, már járnak is kettő héttel a szakítás után. Plusz ma meg tudtam, hogy meg is csalt vele többször. Az előzője verte csalta, de már megértettem, hogy miért es én is verném... Vannak emberek, akik mindenkibol ugyan azt váltják ki, mert nem hajlandóak változni.
2013. aug. 9. 17:22
37/38 A kérdező kommentje:
32-33 ;annyira jo,hogy ezt nem csak en gondolom igy,mar kezdtem aggodni,hogy velem van a gond!Majd megirom,hogy sikerult a "buli" !
38/38 A kérdező kommentje:
A buli nem jott ossze;mondtam a ferjemnek,hogy kedves es erdeklodo leszek,tobbek kozott azt is megfogom kerdezni a csajtol,hogy miert szolitja dragamnak a leveleiben,stb...Sejted,ezek utan valahogy nem sikerult talalkoznunk...Kozbe nalunk kiborult a bili rendesen es ujabb fogadalmakat kaptam,hogy vege az exekkel valo kapcsolattartasnak.Kivancsi vagyok meddig...
Kapcsolódó kérdések: