Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyesen teszem, hogy hazudok a páromnak?
Figyelt kérdés
Párom ki akar költözni külföldre, hogy ne kelljen vele mennünk kitaláltam, hogy terhes vagyok ( mivel terhesen nem repülhetek). Nagyon örült azt mondta akkor itthon maradunk.
Én úgy terveztem, hogy ő kimegy én meg azt mondom neki, hogy elvetéltem de ha marad akkor lőttek a tervemnek. Most mi legyen?
2013. aug. 17. 15:54
13/18 anonim válasza:
Olaszország???? Oda repülni sem kell! :-DDD
14/18 Szergej55 válasza:
Most olvasd el a kérdésedet. Ha megvan, akkor egyet találhatsz, ha te is látod a helyes és a hazudni szót, amik ugyebár kizárják egymást. Húbazze, logika van ám. Tényleg zakkantnak tűnsz.
15/18 anonim válasza:
Hát akkor nem túl sokat repül a párod, mert akkor tudhatná, hogy terhesen is lehet repülni, csak a 7. hónaptól már kérheti a légitársaság az orvosi igazolást róla.
17/18 anonim válasza:
Hazudj csak, te buta szutyok, remélem rájön és utána kereshetel mást, akin lehet élősködni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!