Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyesen teszem, hogy hazudok a páromnak?
Párom ki akar költözni külföldre, hogy ne kelljen vele mennünk kitaláltam, hogy terhes vagyok ( mivel terhesen nem repülhetek). Nagyon örült azt mondta akkor itthon maradunk.
Én úgy terveztem, hogy ő kimegy én meg azt mondom neki, hogy elvetéltem de ha marad akkor lőttek a tervemnek. Most mi legyen?
Remélem kamu.... mert ha nem, sajnálom azt, hogy ugyanahhoz a nemhez tartozunk.
Amúgy elmondanám, hogy terhesen is lehet repülni. Sőt, picike babával is...
Szerintem hazudj még rá párszor, amíg bele nem keveredsz, aztán úgyis borul minden.
Nem értem, miért nem lehetett megmondani, hogy nem akarsz vele menni. És ki a "mennünk", te és még ki?
Alapból baj, ha hazudsz neki, szerintem van más rejtegetnivalód is, nem csak az, hogy várandósnak hazudtad magad, és az a fő ok, hogy nem akarsz vele menni.
Atya Isten...
Valami nálad nagyon elcsúszott fejben....
Szerintem...
Nem, nem tetted helyesen.
Ha erre rájön (amit erősen remélek), akkor a kapcsolatotoknak lehet, hogy vége....
"Mennünk"? Tehát már van gyermeketek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!