Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akarom dugni az exemet. Megbántanám vele?
Figyelt kérdés
Én már biztos vagyok benne hogy nem akarok vele járni. Most ő sem mert jelenleg olyan körülmények vannak hogy semmiképp nem működne, de még mindig szeret egy picit. Szóval ha megdugom, nem fogja azt hinni hogy újra járunk, legfeljebb azt hiszi hogy majd egyszer még én is akarnék tőle valamit.
Nagyon csúnya terv ez?
2009. okt. 28. 18:12
11/16 anonim válasza:
Dehogy aljas én is annyiszor megdugtam az exet ahányszor csak tehettem még úgy is ha volt barátja:)... kapd el
12/16 anonim válasza:
Ugye ez csak kamukérdés? ha dugni akarsz, menj k*rvázni
13/16 anonim válasza:
meg kell dugni, nincs mese. ilyen dolgokban nem azt kell nézni, mi helyes vagy helytelen, hanem azt, hogy mit akarsz tenni. de azért önszántából tegye.
14/16 anonim válasza:
Mond, te normális vagy? Keress mást, ha már nem akarsz tőle semmit. Én elhajtanálak melegebb éghajlatra.
15/16 A kérdező kommentje:
Ez a legkevésbé sem kamukérdés, vele volt eddig a legjobb a szex. Akik azóta voltak nyomába sem érnek. Ha csak a szex lenne a fontos akkor mindent elkövetnék hogy ójra együtt legyünk, de sok más ok is van ami miatt már nem járnék vele.
2009. okt. 30. 17:23
16/16 anonim válasza:
Ezt így mond el neki, hogy járni már nem akarsz, de vele volt a legjobb a szex, ha mázlid van neki is te voltál a legjobb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!