Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg akarom dugni az exemet....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akarom dugni az exemet. Megbántanám vele?

Figyelt kérdés

Én már biztos vagyok benne hogy nem akarok vele járni. Most ő sem mert jelenleg olyan körülmények vannak hogy semmiképp nem működne, de még mindig szeret egy picit. Szóval ha megdugom, nem fogja azt hinni hogy újra járunk, legfeljebb azt hiszi hogy majd egyszer még én is akarnék tőle valamit.

Nagyon csúnya terv ez?

2009. okt. 28. 18:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
39%
Ááá, sok sikert hozzá, én is rájártam az exekre:)
2009. okt. 28. 18:12
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeret akkor igen, nagyon csúnya terv. Ha az lenne, h mind a kettőtök részéről vége a dolog, akkor semmi rossz nem lenne abban, ha összejártok kicsit:D De így nagy szemétség lenne:(
2009. okt. 28. 18:19
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

ezegy baromi undorító terv, főleg így h ő még szeret egy kicsit. ez a tipikus undorító kihasználós viselkedés.

ha ő nemlenne beléd szerelmes, és tesem belé, csupán szexelni akarnátok egy jót, akkor nemlenne ezzel baj. de így....

2009. okt. 28. 18:20
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem csúnya, hanem aljas.
2009. okt. 28. 18:24
 5/16 anonim ***** válasza:
mondmeg Neki hátha benne lesz ;)
2009. okt. 28. 18:47
 6/16 anonim ***** válasza:

Én is meg akarom dugni az exemet de az esélye = a nullával :D :(

16F

2009. okt. 28. 19:29
 7/16 anonim ***** válasza:
Simán jó :) Van, ami működik egy kapcsolatban, van ami nem. A jó dolgokat meg ugyebár miért ne folytassuk?
2009. okt. 28. 19:31
 8/16 anonim ***** válasza:
65%
Mondd el neki, hogy nem akarsz többet, ha benne van, akkor meg mindent bele! :D
2009. okt. 28. 20:18
 9/16 anonim ***** válasza:
Hát... ha megmondod neki, hogy semmi többet nem akarsz - még akkor is reménykedhet. Nem szép dolog - de van, akinél működik.
2009. okt. 28. 20:57
 10/16 anonim ***** válasza:
De csak utána mond el, hogy nem akarsz semmit! Egyébként lőttek a tervnek!
2009. okt. 30. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!