Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy fiúba. BŐVEN LENT. (14L). Mit tegyek?
Igazából már feltettem,de mindenki félreértette. SZÓVAL:
Anyukám tanár,a gimnáziumban van egy diákja,aki 17 éves.
Anyukámmal nagyon jó haverok lettek,együtt cigiznek,beszélgetnek,kistesómmal is nagyon jól elvan,igy szokott járni hozzánk.
Nagyon okos,értelmes,kedves,nagyon jó a humora,a teste is nagyon jól néz ki. Helyes arca van ,és világosbarna haja.
Tudja,hogy szeretem,de Ő nem tudja,hogy tudom,hogy tudja...
Állandóan rá gondolok,folyton ő jár a fejemben..
És olyan jó,amikor közösen vagyunk kint a strandon,dobál minket,nevetünk,hülyéskedünk..
DE: MOstanában (AMIÓTA TUDJA ,HOG YSZRETEM) Bunkóbb lett velem,facebookon ezt irta egyszer válaszként: ,,hagyjál már". PEDIG EZ NEM JELLEMZŐ RÁ!! Egyébként nagyon intelligens.. Nem értem..
Mit csináljak??
Köszi.
1.--jelentettelek.
2.-köszi
3.,-igen ez fura,de ő most elidegenedett,lehet,hogy megutált?://
Utolsó-Köszönöm..
És ezen tudnék valtoztatni?
Te nem hiszem. Részedről megvan a dolog. Ha pedig ő nem szeretné, azt nem nagyon tudod befolyásolni. Ne kezd el zaklatni, és ne legyél "túl sok". Ugyanúgy legyél vele baráti, mint eddig, hogy érezze, hogy fontos, de azt ne, hogy beleszerettél. A barátságból idővel bármi lehet, csak ne erőltesd. Vagy ha úgy érzed, hogy nem tudsz vele csak barátként viselkedni, kerüld el, és próbáld meg elfelejteni.
Én is voltam 14 :)
19/L
azért bunkó, mert tudja hogy szereted, de ő nem szeret téged viszont. és a bunkóskodással próbál lerázni/ a tudtodra adni.
szerintem tedd túl magad rajta, viselkedj vele barátként,próbáld nem bámulni folyton és majd ha meggondolja magát, azt úgyis észreveszed:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!