Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a legjobb barátomba. Mit tegyek?
Volt egy fiú akiért "éltem-haltam" teljes 3 évig. Szinte terrorizált, féltem tőle, azt élvezte ha kellemetlen helyzetbe hozhat, és már iskolába járni is nehezemre esett, osztálytársam volt, de ennek ellenére valamiért mégis odavoltam értem, de sok kellemetlenséget okozott nekem. Az egyik fiú osztálytársam aki mellett évekig köszönés nélkül elmentem, fél éve rám írt és azóta beszélgetünk. Március óta egyszerűen már a legfontosabb emberré vált az életemben, a családom után természetesen. Nagyon-nagyon bízok benne, sokszor megvédett, és annyiszor vigasztalt már, sok mindenen átsegített, és mostanra arra lettem figyelmes, hogy egyszerűen beleszerettem. Tudom, hogy az érzés kölcsönös, mert nagyon szeret engem ezt elég sokszor el is mondja, és rettentő jól esik.
Volt már, hogy megkérdezte nem lehetne-e több köztünk.. nem vallottam be neki miért, de valójában féltem attól, hogy valamit elrontok, soha nem jártam még senkivel, de tudom hogy ő már igen, jóval tapasztaltabb nálam, és emiatt eléggé tartok a dologtól. Nála megértőbb és rendesebb sráccal nem találkoztam, a szüleim egyszerűen odavannak érte, de én mégis... nem tudom mit tegyek. Tudom mit érzek, és hogy szeretném, csak félek nem lennék olyan jó, mint az előző barátnője/-női..
Tud valaki nekem valamit tanácsolni? Biztos régen voltatok ilyen helyzetbe, vagy vagytok..
Bármi normális válasznak örülnék most. :)
Szerintem nagyjából tudja, érzékeli a viselkedésemből..
de nem tudom, egyszerűen fogalmam sincs, hogy megy egy kapcsolat, vagy bármi.. félek, hogy elrontok valamit. :/
Futás, csókold meg!
Nála megértőbb és rendesebb sráccal nem találkoztál még soha - tökéletes lenne pasinak is, ha ez tényleg igaz. Első pasinak mindenképp, talán még utolsónak is.
Hány éves vagy?
Ez aranyos volt. :)
15 leszek. :)
Tudom, csak nem tudom mit mennyi idő után (csók, puszi, ölelés)... mit mikor.. érted;)
De azért köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!