Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes lettem a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem a legjobb barátomba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Volt egy fiú akiért "éltem-haltam" teljes 3 évig. Szinte terrorizált, féltem tőle, azt élvezte ha kellemetlen helyzetbe hozhat, és már iskolába járni is nehezemre esett, osztálytársam volt, de ennek ellenére valamiért mégis odavoltam értem, de sok kellemetlenséget okozott nekem. Az egyik fiú osztálytársam aki mellett évekig köszönés nélkül elmentem, fél éve rám írt és azóta beszélgetünk. Március óta egyszerűen már a legfontosabb emberré vált az életemben, a családom után természetesen. Nagyon-nagyon bízok benne, sokszor megvédett, és annyiszor vigasztalt már, sok mindenen átsegített, és mostanra arra lettem figyelmes, hogy egyszerűen beleszerettem. Tudom, hogy az érzés kölcsönös, mert nagyon szeret engem ezt elég sokszor el is mondja, és rettentő jól esik.

Volt már, hogy megkérdezte nem lehetne-e több köztünk.. nem vallottam be neki miért, de valójában féltem attól, hogy valamit elrontok, soha nem jártam még senkivel, de tudom hogy ő már igen, jóval tapasztaltabb nálam, és emiatt eléggé tartok a dologtól. Nála megértőbb és rendesebb sráccal nem találkoztam, a szüleim egyszerűen odavannak érte, de én mégis... nem tudom mit tegyek. Tudom mit érzek, és hogy szeretném, csak félek nem lennék olyan jó, mint az előző barátnője/-női..

Tud valaki nekem valamit tanácsolni? Biztos régen voltatok ilyen helyzetbe, vagy vagytok..

Bármi normális válasznak örülnék most. :)

2013. aug. 15. 20:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki. :)) Legyél őszinte hozzá,meglátod minden rendben lesz.
2013. aug. 15. 20:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A legfontosabb h ne hasonlíts magadhoz az exet mert teljesen elveszi az önbizalmadat ha mélyebben elgondolkodsz róla!TAPASZTALAT!:) Csak add önmagad és minden rendben lesz!:) Én a helyetekben megpróbálnám!:) Sok sikert!:)
2013. aug. 15. 20:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Próbáld meg és add magad, nem lesz semmi baj.
2013. aug. 15. 20:39
 4/11 A kérdező kommentje:

Szerintem nagyjából tudja, érzékeli a viselkedésemből..

de nem tudom, egyszerűen fogalmam sincs, hogy megy egy kapcsolat, vagy bármi.. félek, hogy elrontok valamit. :/

2013. aug. 15. 20:40
 5/11 anonim ***** válasza:

Futás, csókold meg!

Nála megértőbb és rendesebb sráccal nem találkoztál még soha - tökéletes lenne pasinak is, ha ez tényleg igaz. Első pasinak mindenképp, talán még utolsónak is.

Hány éves vagy?

2013. aug. 15. 20:41
 6/11 A kérdező kommentje:

Ez aranyos volt. :)

15 leszek. :)

2013. aug. 15. 20:42
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha így görcsölsz, tuti, hogy emiatt fogsz elrontani mindent. Senki nem tapasztalt emberként születik, és mindenkinek el kell kezdenie valahol. Szóval ne utasítsd el a srácot, ne mérd magad máshoz, mert mindenki egyedi és ugyanolyan értékes. Amúgy meg ha megértő, akkor biztosan segíteni fog neked, hogy te is fejlődhess a kapcsolatban. Sok sikert, és ne szalassz el egy ilyen jó partit. :)
2013. aug. 15. 20:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a segítségeket! :)
2013. aug. 15. 20:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem olyan bonyolult egy kapcsolat 15 évesen. (feltéve, ha normális emberek csinálják.) Csak több időt töltesz azzal, akit szeretsz. Fogjátok egymás kezét... nem kell sietni vele. Ha tényleg szeret, megvárja, amíg belerázódsz a dolgokba.
2013. aug. 15. 20:50
 10/11 A kérdező kommentje:

Tudom, csak nem tudom mit mennyi idő után (csók, puszi, ölelés)... mit mikor.. érted;)

De azért köszönöm! :)

2013. aug. 15. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!