Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes lettem a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem a legjobb barátomba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Volt egy fiú akiért "éltem-haltam" teljes 3 évig. Szinte terrorizált, féltem tőle, azt élvezte ha kellemetlen helyzetbe hozhat, és már iskolába járni is nehezemre esett, osztálytársam volt, de ennek ellenére valamiért mégis odavoltam értem, de sok kellemetlenséget okozott nekem. Az egyik fiú osztálytársam aki mellett évekig köszönés nélkül elmentem, fél éve rám írt és azóta beszélgetünk. Március óta egyszerűen már a legfontosabb emberré vált az életemben, a családom után természetesen. Nagyon-nagyon bízok benne, sokszor megvédett, és annyiszor vigasztalt már, sok mindenen átsegített, és mostanra arra lettem figyelmes, hogy egyszerűen beleszerettem. Tudom, hogy az érzés kölcsönös, mert nagyon szeret engem ezt elég sokszor el is mondja, és rettentő jól esik.

Volt már, hogy megkérdezte nem lehetne-e több köztünk.. nem vallottam be neki miért, de valójában féltem attól, hogy valamit elrontok, soha nem jártam még senkivel, de tudom hogy ő már igen, jóval tapasztaltabb nálam, és emiatt eléggé tartok a dologtól. Nála megértőbb és rendesebb sráccal nem találkoztam, a szüleim egyszerűen odavannak érte, de én mégis... nem tudom mit tegyek. Tudom mit érzek, és hogy szeretném, csak félek nem lennék olyan jó, mint az előző barátnője/-női..

Tud valaki nekem valamit tanácsolni? Biztos régen voltatok ilyen helyzetbe, vagy vagytok..

Bármi normális válasznak örülnék most. :)

2013. aug. 15. 20:34
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szerintem nyugodtan mond el neki hogy mit érzel iránta! De csak akkor ha úgy érzed hogy van esélyed hogy több legyen mint barátság! És ha nem félted a barátságotokat! Ugyanis ha össze jöttök de valami miatt szakítanátok akkor utána oda a barátság is! Szóval légy erős! :)

De szerintem mond el neki! Mert én is ilyesmi szituációba voltam! Csak nálunk az volt a helyzet hogy 1 évig legjobb barátok voltunk... de én első perctől fogva szerelmes voltam belé! De neki volt barátnője... és így lemondtam róla... de egyszer bevallottuk egymásnak hogy mit érzünk egymás iránt! : )Így pedig már 8 hónapja vagyunk együtt! ÉS már az eljegyzés is megvolt! :) És tudod... lehet hogy a legjobb barátoddal jobb egy kapcsolat! Mert ismeritek egymást! És már az alap dolgok megvannak! : )

Sok sikert! :)

18/L

2013. aug. 28. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!