Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok. Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zitus14 kérdése:

Szerelmes vagyok. Mit tegyek? (BŐVEN LENT) (14, L )

Figyelt kérdés

Anyukámnak van 1 diákja, 17 éves,de már nem ,,tanár-diák kapcsolatuk van"

(Nyáron is nagyon sokat találkoznak,kistesommal is joba van,együtt cigiznek ,stb..)

Nagyon értelmes,okos srác, és nagyon jó teste van.. Az arca is szép. Barnás haja van.

És Hát BELESZERETTEM!!

A baranomnek elmondtam,aki elmondta neki (MERT ÖSSZEVSZTÜNk,NE GYERTEK AZZAL HOGY MILYEN BARATNO,KÖszi)

És anya is kiszúrta,ogy szeretem ŐRÜLTEn és irta neki..

D etényleg nemtudok mit kezdeni magammal,folyton rágondolok....

Valami tanács-ötlet?

2013. aug. 16. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
igen...TANULJ MEG ÍRNI BÍCCS!
2013. aug. 16. 20:06
 2/5 anonim válasza:
100%
még szép hogy gruppen :) a pasi hátulról dugja anyukád miközben ti csókolóztok :)
2013. aug. 16. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor az anyáddal van jóban? Több tanár diák kapcsolatnál? Akkor szerintem az idősebbeket kedveli már bocsi :D
2013. aug. 16. 20:27
 4/5 A kérdező kommentje:

NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEM JÁRNAK!!!!!

CSAK HAVEROK!! :D :D

2013. aug. 16. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:

1. Magyar helyesírási kézikönyv.

2. A kis-tesóddal cigizik? Te vagy 14, ő mennyi lehet? 10?

3. Tinédzser vagy, tengnek a hormonok, én is ilyen voltam csak fiúba. Nem vagy szerelmes. Csak tetszik. Nem írtál a jelleméről, tehát egyáltalán nem ismerheted.

4. Tulajdon képen nem értem. Ha elvileg tudja mert elmondták neki, megjegyzem rohadt jó 'barinők' lehettetek, és nem keresett fel, akkor nyilván nem érdekled. Ennyi.

2013. aug. 16. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!