Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belekötnétek a párotokba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belekötnétek a párotokba, hogy miért van neki iWiW-en Csajok és Pasik alkalmazása, ha egyszer veled jár?

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 15:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%

Miért gáz a közös iwiw?

Nekünk is van.. :S

Igen, belekötnék...

De nem kell :)

2009. okt. 28. 16:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Persze, köss bele. Alázd meg és gyanúsítsd meg hogy nem szeret igazán. Mert aki szerelmes az az iWiW-en nem vesz fel ilyen alkalmazásokat. Hiszen ez a mérvadó. Idióta.
2009. okt. 28. 17:48
 13/15 anonim ***** válasza:
67%

Nem arról van szó, hogy mi mérvadó. De egy szerelmes embert ne az érdekeljen, hogy más mit gondol róla!

Az meg, hogy a közös iwiw szánalmas...sztem meg az a szánalmas, akit szórakoztat az, hogy tök idegen emberek szexinek tarják-e vagy sem!

2009. okt. 28. 17:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem az az alkalmazás semmit nem jelent. Nekem is van, de nem is használom. Van párom és nem érdekel más. Amúgy nem tudom.. nem hinném, hogy én kiakadnék a páromra, mert ismerem és megbízom benne. Másrészt, nem hiszem, hogy ő ott lányokat nézegetne, mivel a legtöbbször én kérem, hogy mondja el a véleményét erről vagy arról a lányról. Legalább tudom kik lehetnek konkurensek..^o)

A közös iwiwről meg az a véleményem, hogy mindenki maga dönt arról persze, hogy mi jó neki és mi nem. De én személy szerint hülyeségnek tartom. Aki szerelmes, az nem a külvilág felé próbálja mutogatni és nem írja ki msn-re, hogy hány naposak vagyunk meg stb. Mondom ezt azért, mert ha valaki szerelmes együtt forog az idő és pár nap nem jelent semmit.

Másrészt legtöbbször azok az emberek csinálnak közös iwiwet, akik ilyen kamaszkori szerelemben élnek és minden pasival új iwiwjük van, akikkel összejöttek. Nem tudom ennek mi értelme van.. de biztos jó valamire.

2009. okt. 28. 18:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Hmm.Nekem is és a barátomnak is fent van ez az alkalmazás.Még az előtt mielőtt összejöttünk volna.De előtte neki is volt barátnője nekem is barátom akkor is fent volt(igen régóta ismerjük egymást).A kérdésre válaszolva pedig egyáltalán nem zavar!Én spec. kb hetente 1x megnézem de csak azért hogy milyen a statisztikám...aranyos szexi titokzatos stb. akik meg jelentkeznek egynek sem igazolok vissza!És megbízom a barátomban is hogy ő sem :)
2009. okt. 28. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!