Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belekötnétek a párotokba, hogy miért van neki iWiW-en Csajok és Pasik alkalmazása, ha egyszer veled jár?

Barátnőmnek is van és nekem is.
Mi is lenne ezzel a probléma?

hát én igen :D
miről is szól ez? arról h a pasik és csajok egymásról irogatják h járnának e vele, éshogy szexi-e? hát nemtom, sztem normális kapcsolatban se az egyik, se a másik fél nemnéz és nem értékel iwiwen csajokat vagy pasikat h járna e vele...:D

Nem nagyon ismerem az alkalmazást, de biztos, hogy kiakadnék!
Ha velem boldog, nem érteném, hogy miért érdekli mások véleménye..

Biztos, hogy nem tűrném el. Amúgy az az alkalmazás a randi kategóriában van... akkor minek az olyasvalakinek akinek párja van?!
Nekünk közös iwiwünk van!
L/21

Közös iWiW? :D Szánalom.
Ha szeretem a páromat és ő is szeret akkor miért ne ökörködhetnénk el ilyesmikkel? Bár nem értem az iWiW-en kinek kell egyáltalán alkalmazás. Bár nekem iWiW-en sincs fiókom. Marad a valós idejű kommunikáció, e-mail, telefon. Tudom gáz vagyok. Megyek és felkötöm magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!