Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esett már valaki itt teherbe fogamzásgátló gyógyszer vagy méhen belüli eszköz alkalmazása során?
Hát méhen belülinél előfordul, az biztos. Mikor gyakorlaton voltam, láttam egy császármetszést. A nő úgy esett teherbe, hogy hurok volt fent neki (és tuti, hogy fent volt, mert műtét közben meg is találták).
Tablettánál meg igazából sosem derül ki, hogy tényleg nem hatott a tabletta, vagy csak elfelejtette beszedni/mást gyógyszert szedett mellette, ami hatástalanította/kihányta...
hát én nem vagyok tabi pártoló..de elakartam kezdeni szedni..
elmentem körzetimhez, írt fel, kérdezte h fontos e h ne zsírosodjon be a bőröm..természetessen, jó akkor kaptam végülis egy alacsony hormontartalmút.ki váltottuk, nem kis pénzért, és kiderült h a kihangsúlyoznám, KÖRZETI NŐGYÓGYÁSZ által felírt tabletta csak mellékhatásként okozhat szedés alatti meddőséget....innentől kezdve nem szedtem be.... és nem is igazán bízom meg benne....
Utolsó: Gondolom cypromix, Diane vagy Minerva tabletta volt. Igaz, hogy csak mellékhatásként fogamzásgátló, de természetesen ugyanúgy véd, mint a legújabb tabik. Sőt, még magasabb is a hormontartalma.
Az más kérdés, hogy csak indokolt esetben szabadna felírni, csak fogamzásgátlás céljából nem.
De ha vkinek arra van szüksége, meg lehet benne bízni, ugyanúgy véd, mint a többi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!