Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélgettünk a barátnőimmel a pasikról és mikor elmondtam nekik, hogy én milyen pasira vágyom, azt mondták, hogy sznob vagyok. Miért?
:) 21 vagyok, no, es en is pont ilyet keresek. Operaba berletem is van, rendszeresen jarok, es rendszeresen elvezem, ahogy a kortarsaim emiatt sznobnak tartanak. :) Az opera szinhaz, csak szebb zenevel! Egyebkent, 90%-ban igy zajlik a beszelgetes.
"Opera?? Viccelsz?
En:Miert, te miert nem szereted?
Haaat, nem is tudom, nem erteni belole semmit.
En: De hat feliratozzak, csak olvasni kell, mint a moziban.
Jaa, tenyleg? Ezt nem tudtam, nem voltam meg operaban." :D
Teljesen normalisak az elvarasaid, de nem lesz konnyu ilyet talalni. Ha megis sikerul, es van testvere, gondolj ram. ;)
Én is szeretek színházba meg operába meg hasonló helyekre járni, de a barátom nem. Viszont a kedvemért eljön egy-egy előadásra, ha sokáig rágom a fülét. Csendben, kultúráltan végigüli az előadást, utána meg mondja, hogy hát ez nem az ő világa, de a lényeg, hogy nekem tetszett. De ugyanúgy eljön utána is :)
Sajnos operába még nem sikerült elrángatnom, de igaz is, azt annyira nagyon nem bánom, jobban szeretem a musicalt mint az operát. Kicsit másabb zeneileg, csak azért :D
Szerintem nem sznobság, csak a mai világban nem ez az általános, hogy ilyesmire vágynak a lányok. Mondjuk nálam ez nem kitétel, hogy ő is szeresse, anélkül is elrángatom. Annyira nem egy katasztrófa szórakozás, hogy ne lehessen kibírni...
20/l
Ez a normális! Egy féri igenis legyen okos, művelt, jól nevelt, jó megjelenésű. Szeresse a kulturális eseményeket mint például színház, opera, hangverseny, kiállítás vagy mozi. Természetes, hogy szeret olvasni, hiszen művelt. E mellett persze nyilván szeret az ember bulizni és más módokon is jól érezni magát.
Ilyen vagyok Én is, viszont ilyen lányt ma már nagyon nehéz találni. Ha gondolod írj privátban. 28F
Bocsi az offert!
Utolsonak: Az operaba 500 ft a legolcsobb jegy, mondjuk onnan a fel szinpadot nem latni. Ellenben van olyan, ami 800-1300 ft es kitunoen latni, hallani mindent. Ha ez is sok, ujra megnyilt az Erkel szinhaz alias "nepopera", ahol 500 ft-ert kapsz olyan jegyet, ami kifejezetten jo helyre szol. Szinhazba a maesteszinhaz-hu segitsegevel lehet viszonylag olcson eljutni. Ezek szerintem tobbnyire megfizethetok mindenkinek, ugy havonta egyszer legalabb. A berletek kedvezmenyeire mar nem is terek ki... Ezeket csak azert irom, mert a muveltseg nem annyira penz kerdese. (persze azt az elethelyzetet is ismerem, amikor zsomlere se tellik, nemhogy operara)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!