Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal az exekről beszélgettünk, amikor azt mondta az egyikről mesélve, hogy a "szex az mindig jó volt". Emiatt okkal sértődhetek meg rá?
Figyelt kérdés
ő azt állítja ezzel nem az exet akarta dicsérni, hanem magára gondol ilyenkor, hogy szerinte mivel jó visszajelzést kapott, jó volt az ágyban ,jó volt szex2013. jún. 17. 12:12
1/24 anonim válasza:
Te kérdezted erről? Ha igen, akkor semmi okod sértődöttnek lenni. Egyébként meg most őszintén, meglep, hogy az exével is jó volt a szex?
2/24 anonim válasza:
Női logika... Nyugodtan beszélgessünk az exeidről, de ha jót mondassz róla benyomom a durcát és mellesleg kinyírlak... Na íme egy remek példa arra miért nem fogok a büdös életben sem exekről vagy egyáltalán más nőkről beszélgetni az aktuális párommal :) 23/F
3/24 anonim válasza:
Ha te úgy, érzed, hogy számodra ez sértő akkor beszéld meg a barátoddal, hogy téged ez megbántott. Az ember nem döntheti el csak úgy, hogy ezen megsértődöm-e vagy nem...
4/24 A kérdező kommentje:
megbántott vele, de örülök,hogy őszinte velem, ha megsértődök attól félek, legközelebb nem lesz az
2013. jún. 17. 12:15
5/24 anonim válasza:
nincs okod rá. Mindenkinek van multja és mindenkinek volt már jó szex elötte is ez természetes, Te is voltál igy vagy leszel nyugi. Ettől még nem véeltelneül lett vége és nem váletlenül van veled. Hazugság lenne azt mondani annak akinek több partnere volt már hogy sosem volt jó, még jó hogy azt nem várod hogy orgazmusa se lett volna soha... Természetes hogy ez rosszul esett neked, de megsértödni miatta butaság. Nem azt mondta hogy vele mennyivel jobb vlt mint veled, ha ezt mondta volna akkor lenne rá okod mert még ha igy is van ilyet akkor sem illik mondani senkinek. 29/N
6/24 A kérdező kommentje:
csak bánt,hogy ez van az emlékei között. tudom hogy butaság, mégis
2013. jún. 17. 12:18
8/24 anonim válasza:
Ezért nem kell kérdezgetni. A páromnak elég sok barátnője és egyéjszakása volt előttem és én szándékosan nem kérdezgetem és mondtam is neki,hogy egyik exére sem vagyok kíváncsi úhgyogy nem kell aggódnia :D
9/24 anonim válasza:
Nincs okod rá. Ha bármilyen témáról akarsz beszélni, akkor az egész témával foglalkozz, ne csak egy részével.
Kérdezd meg, hogy veled miben lehetne jobb a szex? Jobban jársz vele, mint a durcizással.
10/24 anonim válasza:
Na latjatok fiuk, az okos nonek ezert nincs baratnoje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!