Egy 16 éves lány belém zúgott én 17 vagyok. Beszélgettünk és azt akarja hogy dugjam meg és vegyük fel videóra. Most mit csináljak? Az egész gimi rajtam fog röhögni.
Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 14:38
1/16 anonim válasza:
En miert nem jartam ilyen gi ikba? Szaros elitgimi:/
Miert rohogne rajtad a gimi, ha megdugsz valakit?
2/16 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy akarsz a vele dugni.HA IGEN CSINÁLD, HA NEM, AKKOR NE ERŐLTESD MAGADRA, A KISCSAJ KIBÍRJA, MAJD RÁVESZ VALAKI MÁST.
3/16 anonim válasza:
Jó nagy gyökérség ez a kérdés...
4/16 A kérdező kommentje:
mert fel akarja venni és gondolom megmutatja a barátnőinek azok meg elmondják a többi fiúnak....
2013. jún. 3. 14:41
5/16 anonim válasza:
akkor akarod, és csak a videó zavar?
7/16 A kérdező kommentje:
akarom mert már sokszor elképzeltem hogy megdugom csak a videót nem. tök jó segge van meg minden. csak ez a videó zavar
2013. jún. 3. 14:45
8/16 anonim válasza:
De ronda a csaj, vagy miert szegyelled mas elott?
Am meg ha duni akarod, csak a kamera zavar, akkor mondd neki, hogy szivesen megdugod, de videot nem szeretnel.... jo esetben belemegy es oke, rosszabb esetben elutasitja... ebben az esetben menj bele, majd a kamerazast benazd el, vagy nemes egyszeruseggel "veletlenul" torold le a dklog vegen
Ha meg nem tetszik, akkor mondd, hogy "-ronda vagy es meg ribanc is"
Es egyebkent tenyleg ribanc
9/16 A kérdező kommentje:
nem ronda mondom szép meg minden jó nagy cöcsökkel szép kerek seggel meg minden télleg
2013. jún. 3. 14:50
10/16 anonim válasza:
DE AMÚGY SZERETED, VAGY CSAK MEGDUGOD ÉS KÉSZ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!