Kit irritál, ha egy lány (vagy egy nő) egész nap pizsamában járkál a lakásban?
aha, hétvégén mindig pizsamában töltöm a napot :D:D
12/l
mig kolis voltam,én átbulizott éjszaka után képes voltam többször egyetemre is bemenni pizsamafelsőben,csak nadrágot vettem rendeset...
akinek nem tetszik,ne nézze...
(bár ilyen ritkán volt,inkább a saját ágyukba probáltak invitálni többen,ha már ugyis pizsi van rajtam:D)
22/L
az egészséghez szerintem semmi köze.
szerintem rengetegen vannak akik nem mindig veszik át a pizsamájukat. a postást meg szerintem abszolút nem érdekli ki milyen ruhában nyit neki ajtót :D
Nem. Én is mindig pizsiben vagyok hétvégén, bár mostanában hétköznap is suli után (lepancsizok suli után egyből, ha nem megyek sehova és felveszem a pizsim). :D
15/l
Utolsónak, éljen a naturalizmus!
A többieknek, szerintem nem jó ha valaki ugyanabban a ruhában van nappal, mint amiben alszik. Éjjel beleizzad, alvásszagú, másik esetben ugyanoda leül, mint az utcai ruhájában, akkor meg a tiszta pizsi lesz koszos.
Engem irritál, erre találták ki az otthoni ruhát. Klassz dolog, a pizsamájában leül oda, ahova egyébként utcai ruhában is, aztán meg fekszik az ágyába. Szerintem igénytelen, egy nő akkor is legyen nő, ha otthon van! Adjon magára, a pizsama alvásra való!
25/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!