Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy 16 éves lány belém zúgott...

Egy 16 éves lány belém zúgott én 17 vagyok. Beszélgettünk és azt akarja hogy dugjam meg és vegyük fel videóra. Most mit csináljak? Az egész gimi rajtam fog röhögni.

Figyelt kérdés

2013. jún. 3. 14:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
mondjuk szerintem az sem mindegy, hogy milyen fajta, mert ha pár csók, és be is ment még na meg is mutatja, akkor sem ciki, de ha már más...
2013. jún. 3. 14:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ugy alakul, koteles vagy megmutatni nekunk, mint a szemelyes tanacsado gardadnak!;)
2013. jún. 3. 14:57
 13/16 anonim ***** válasza:
na ja!
2013. jún. 3. 14:58
 14/16 anonim válasza:

Dugd meg, vedd fel úgy hogy a te arcod ne látszódjon csak az övé, és utána küldd el a filmet mindenkinek némi készpénzért :D

Amúgy jogilag 18 éven aluliról tilos meztelen képet készíteni...

2013. jún. 3. 15:14
 15/16 anonim ***** válasza:
nemhogy örülnél neki.. és akkor mi van ha felveszi videóra? téged lehet még vállon is veregetnek hogy 'jól elintézted a kiscsajt', őt viszont sokkal inkább negatívan fogják megítélni, mivel abban semmi dicsőség nincs hogy megdugatta magát valakivel...
2013. jún. 3. 15:43
 16/16 anonim válasza:
Ha neked nem kell a csaj majd en elkapom ;( csak mondjal egy tell szamot XD
2015. nov. 22. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!