Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátommal az exekről beszélge...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal az exekről beszélgettünk, amikor azt mondta az egyikről mesélve, hogy a "szex az mindig jó volt". Emiatt okkal sértődhetek meg rá?

Figyelt kérdés
ő azt állítja ezzel nem az exet akarta dicsérni, hanem magára gondol ilyenkor, hogy szerinte mivel jó visszajelzést kapott, jó volt az ágyban ,jó volt szex
2013. jún. 17. 12:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
#10: he?
2013. jún. 17. 12:29
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Istenem! Elég hülye vagy, ha ezen megsértődsz! Mégis mit vártál, hogy minden barátnőjével sz.r volt a szex? Hogy csak te tudsz szexelni, senki más?

Mi lesz a következő? Ha szegény el meri ismerni, hogy esetleg azért járt a volt barátnőjével, mert szerette, akkor kidobod?

Te nem vagy százas és ezt nőként mondom.

2013. jún. 17. 12:49
 13/24 anonim ***** válasza:
Szerintem az a te bajod ha megsértődsz egy olyan válaszon, ami nem tetszik. Minek kérdezel ilyesmit, ha tudod, hogy nem tetszene az igazság...?
2013. jún. 17. 12:54
 14/24 A kérdező kommentje:
nem kérdeztem..
2013. jún. 17. 12:56
 15/24 anonim ***** válasza:
-.-' Neee!Miért beszéltek erről ha nem bírod elviselni az igazságot?Nekem sem esne jól, de ismerem magam így nem is faggatózok ilyenekről.Biztosan vannak nők még akikkel jó volt a szex, de ez nem bűn.Szerintem lépj túl ezen és kerüljétek az ex témát.
2013. jún. 17. 12:58
 16/24 A kérdező kommentje:
nem akartam,hogy ez szóba jöjjön. csak általános dolgokról beszélgettünk, ő említette közbe ezt a szex témát.
2013. jún. 17. 13:00
 17/24 anonim ***** válasza:
DE hogy?"-Ó nézd milyen jó idő van! -Aha tényleg és a szex milyen jó volt az exemmel" Vagy wtf?:D
2013. jún. 17. 13:03
 18/24 anonim ***** válasza:
Miért sértődnél meg, ha veled is jó neki a szex akkor nincs gond.
2013. jún. 17. 14:49
 19/24 anonim ***** válasza:

Ezen megsértődni nem akkora hülyeség, feltéve, ha magadban tartod.

Különben is: miért erre a témára vagy kiélezve? Valamiért épp ez az amivel megbántott. Tudatalatt talán azt érzed, hogy veled nem túl jó a szex?

Nosza! Megsértődés helyett bújj oda hozzá, simogasd, és búgó hangon kérdezd meg tőle, mit tegyél, hogy jól érezze magát. Aztán tedd meg.

2013. jún. 17. 14:49
 20/24 anonim ***** válasza:
Mi is beszéltünk ilyenekről, hogy ilyen meg olyan volt, jó volt..de hozzá szoktuk tenni, hogy DE veled a legjobb. És igy nincs harag.
2013. jún. 17. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!