Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleménytek erről a magasságról lányok?
2013. jún. 16. 22:28
Nekem a 190 centis fiúk már túl magasak...akkor úgy kell beszélni vele, hogy kitörik a nyakam :D A 182-3 centi, az tökéletes. Persze, nem az alapján döntök, hogy milyen magas egy srác :D vannak egyéb, fontosabb tulajdonságok.
2013. jún. 16. 22:30
Én 165 vagyok, szóval nekem egy 180 centis fiú is megfelel, de egy 180 centis lánynak gondolom jobban bejönnek a nagyon magas fiúk. Ne aggódj, Jó ez a magasság.
2013. jún. 16. 22:33
4/14 anonim válasza:
181 cm vagyok, nálad alacsonyabb srác nálam nem nagyon játszik.. :D
2013. jún. 16. 22:38
Bőven jó a magasságod. A férfiak úgyis 180cm-től kezdődnek.
2013. jún. 16. 22:40
2013. jún. 16. 22:44
Én 160 centis vagyok, volt már 170 centis barátom is, a jelenlegi meg 178 centi. De nem is kéne magasabb, ez tökéletesen elég. Nem kell két méteresnek lenni ahhoz, hogy kedveljenek a hölgyek :)
2013. jún. 17. 00:50
"Bőven jó a magasságod. A férfiak úgyis 180cm-től kezdődnek."
Magyarországon a férfiak átlagmagassága 176 cm. Ha a 20 éveseket nézzük, akkor is csak 178-180 körül van. Jó tudom, te azt játszod,h nárcisztikus vagy és vagányakat akarsz írni, de akkor is értelmetlen amit írsz. Talán lejjebb kéne venni az igényeket, kicsit már unalmas,h a sok beképzelt fruska 180-190 magas férfiakkal akar járni, közben meg nem zavarja,h ő túlsúlyos/alacsony stb. Egyébként Magyarországon a legtöbb nőnek semmi alakja sincs. Gondolom, ez azért is lehet, mert többségük nem sportol meg nem kajál normálisan, most kitalálnák a férfiak,h holnaptól úgy válogatnak, mint a nők, és mondjuk nem állnak szóba csak jó alakú nőkkel, akkor mekkora hiszti lenne :D.
2013. jún. 17. 17:51
8-as! 175cm magas vagyok, akkor hadd ne járjak 165 centis törpével könyörgöm! Sőt, sűrűn magassarkút is húzok. Nem akarom kinevetetni magam egy alacsony hülyegyerekkel. Eddig minden barátom 180-195cm magas volt, a mostani is 190cm magas, jól passzol hozzám.
Amúgy meg még kevesebb pasinak van jó teste, mint csajnak, ha már itt tartunk. De engem nem izgat annyira,mint a magasság kérdés.
2013. jún. 17. 18:09
És azt honnan kellett volna tudnom,h 175 magas vagy? Ettől függetlenül igaz, amit írtam. 160-165 magas nők általában min. 180 magas férfit akarnak, ami valljuk be, elég röhejes. Több jó alakú nő?:). Hol? Ja,várj, attól nem jó az alakjuk,h pushup melltartó van rajtuk, és formagatyába préselik magukat, vhogy strandon bikiniben mintha nagyobb lenne a hasuk és kisebbek a melleik, mint ruhában. Hát nem tudom, azért elég gyakran látok izmos, sportos férfiakat, sportos nőt még nemigen láttam, de még olyan nőt sem ismertem, aki rendszeresen sportolt volna. DE egyébként Az EUban és Magyarországon is kevesebb nő sportol, mint férfi, ez van.
2013. jún. 17. 18:16
Kapcsolódó kérdések: