Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleménytek arrol ha egy 36éves egy 14évesel van együtt?
egy éve? akkor a csaj (gondolom TE) 13 volt?!
konkrétan arra gondolok, hogy bocsi, de undorító és beteges.
kb apja lehetne a lánynak..és egyáltalán.. sok mindent elfogadok, de ezt nem igazán..
Gondolom a 36 a férfi, a 14 a lány. Figyelj, szerintem ez egyáltalán nem természetes és normális. Beszélhetnénk itt pedofíliáról meg hasonló dolgokról. De most komolyan, szerintem sérült a mind a két fél. A lánynak valószínű apakomplexusa van, azért ragaszkodik annyira a férfihoz, aki 22 évvel idősebb nála, egy érett pasinak pedig nem értem, hogy miért jó egy 14 éves lány. És ha ő az akire várt... a lány még csak 8-os lehet, maximum középsuli 9.
Nem kell neki más? Vele akar élni? El akarja venni? 18 év alatt szülői beleegyezés kell a házassághoz. És a továbbtanulás? Még 4 év, mire elvégzi a középsulit: 18 - 40
egyetem vagy főiskola? megintcsak 4-5 év: 23- 45
és akkor szüljön gyereket: 25-47!
szerintem ez nem normális... de biztos én vagyok maradi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!