Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleménytek arrol ha egy 36éves egy 14évesel van együtt?
és egy éve?:D
éérdekes..gondolom a férfinek van munkája, lehet volt/VAN felesége, gyerekekről ne is beszéljünk.
14 éves lány meg ruhákkal, magával foglalkozik, maximum azzal hogy elvégezze a nyolcadikot.
rosszul vagyok ha csak elképzelném a szituációt...
egyszer 12 évesen valami nagyot akartam mondani fateromnak, elkezdtem boldogan kamuzni arról hogy egy 18 éves sráccal chatelek és a mennyire tetszik. azt a fejet amit levágott..:DDDDDD
15/L
de emberrrrrrr 22 év?!
akkor drasztikus módszerhez kell folyamodnod. mondd meg a pasinak, hogy a következő ember, aki erről faggatni fogja, az egy rendőrtiszt lesz a városi kapitányságon.
lány szüleivel nem beszéltél még? ha nem, tedd meg, ha igen, mit szóltak?
egy átlag 14 évesről beszéltem te ostoba, de gratulálok egyébként ha ezt is itt kell megvitatni. ha azt írjuk hogy perszeeee, ez az új divat akkor megnyugodsz és annyi, nem foglalkozol a barátnőddel? egyébként ha ő is akarja a csávót, de szenved, az az ő baja.:) csak magadra haragítod a rendőrséggel, lehetne annyi esze hogy tudja hogy nem helyes.
te egyedül úgyse tehetsz semmit..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!