Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleménytek erről a magasságról lányok?
Figyelt kérdés
182-3cm vagyok.Ez már elég magas ahoz,hogy egy 185,190cm-es férfivel szemben ne induljak hátrányból?2013. jún. 16. 22:26
11/14 anonim válasza:
Ja szóval a magassarkú miatt is kell:). Ezt is már hallottam párszor. Hát tudod, aki úgy keres férfit,h magassarkúban is jól mutasson mellette, meg hülye gyereknek nevez 165 magas férfiakat, hogy mondjam, elég gáz nő. És nem, nem vagyok alacsony, de pl. volt egy 160 magas fiú ismerősöm, és tudom,h pokol annak a férfinak az élete, aki alacsony Magyarországon, mert kb. minden nő 15 cm.rel magasabb férfit akar a magassarkú miatt.
12/14 anonim válasza:
Ez van, így jártatok, ez ellen úgyse tudtok semmit csinálni. Biztos evoluciós oka van annak, hogy a magas pasik tetszenek a nőknek, nem a gyerek testűek. Én se hőbörgök, hogy miért a nagy csöcs tetszik a pasiknak és miért nem az én közepes méretű mellem. Tudni kell elfogadni a helyzetet.
13/14 anonim válasza:
hehe. Komolyan, előre tudtam,h az evolúcióval fogsz jönni. Tudod, mi a probléma ezzel? Például az,h az utóbbi 5-10 évben a nők egyre magasabb férfiakkal akarnak járni, ergo ez inkább divat, mint evolúció kérdése. 10 éve megkérdezett vki egy átlag magyar nőt, azt mondta,h igen, azért legyen nálam magasabb a férfi, ma meg már mindegyik 15 cm-rel magasabbal akar járni.Ráadásul az utóbbi években sok nőknél a magas, izomtalan férfiak a nyerők. Ha pusztán evolúciós kritériumok alapján válogatnátok, akkor a középmagas, izmos, széles hátú, előugró állú férfiakat keresnék a nők, márpedig nem épp ezt teszik.Látod, látod, nálad is tetten érhető a nők legfőbb problémája,h nem tudnak érvelni és logikusan gondolkodni, csak mindenre odadobnak vmi klisét, amit már jó sokszor hallottak. Így is elég sokat offoltam már, szóval a a téma részemről lezárva, értelmes válaszra úgysem számítok.
14/14 anonim válasza:
Szerintem bőven elég. Nekem már 170 centis fiú is tetszett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!