Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélgettünk a barátnőimmel a pasikról és mikor elmondtam nekik, hogy én milyen pasira vágyom, azt mondták, hogy sznob vagyok. Miért?
Figyelt kérdés
Nem mindennapos életet élek és ezt elvárom a páromtól is. Az egésznek a lényege kb. az, hogy azt várom, hogy okos, művelt, jól nevelt és jó megjelenésű legyen. Szeressen színházba, operába és moziba járni, olvasni. Ez miért sznobság? 22L2013. aug. 16. 17:05
1/20 anonim válasza:
Ritka már az ilyen, operába és színházba nem sokan járnak, de természetesen ha erre van igényed, nem szégyen ez.
2/20 anonim válasza:
Amiket leírtál szerintem semmi extra, átlagos dolgok. Bár operába biztos nem mennék :)
3/20 anonim válasza:
Ez ok szerintem, de opera? Hahh xd 17f
4/20 anonim válasza:
Nem fogsz egyhamar találni. De ha találsz valakit akkor sokáig lesz:). Szerintem a színház miatt meg opera? ugyanmár a mai fiatalok közül inkább egy séta is jobb. Ez tipikus sznob dolog. Azért mondták mert ilyenek az elvárásaid.
5/20 anonim válasza:
Könyörgöm ez lenne a normális, nem az, hogy valaki bulizni jár.... :)
6/20 anonim válasza:
Szerintem azért mondhatták ezt, mert a színház és az opera főleg a felső 10 ezer szórakozásaként van beállítva.
7/20 anonim válasza:
Talán azért, mert a rendszeres színházba és operába járás igen csak anyagias mulatság és inkább a tehetősebbek szórakozása. Szerintem erre értették.
Hogy neked nem felel meg egy egyszerűbb anyagi helyzetben lévő fiú, aki mondjuk moziba vagy kávéházba vagy egy szimpla szórakozóhelyre vinne el, hanem neked színházba-operába járó fiú kell.
8/20 A kérdező kommentje:
Bulizni is szeretek, nagyon is, de szívesen választok más szórakozási lehetőségeket is. Oké, nem tagadom, hogy igényes és kényes vagyok bizonyos dolgokra, de szerintem ez nem sznobság.
2013. aug. 16. 17:12
9/20 A kérdező kommentje:
Moziba és kávézóba is szívesen elmegyek, nem arról van szó, hogy nem...
2013. aug. 16. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!