Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krissz1997 kérdése:

Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
Van két lány az egyik 20 a másik 16 a 20 évessel csak smároltam nem ismerem annyira,a 16 évest viszont ismerem és szinte szerelmes vagyok,mindenki azt mondja hogy az idősebbet mert többet tud adni,érettebb.A 16 éves közelebb is lakik.Ti melyiket választanátok?16/f
2013. aug. 16. 04:07
 1/6 anonim ***** válasza:
A veled egykorút, mert az idősebb könnyen lehet hamar "dobna", mert még éretlen vagy hozzá képest. Ez volt a logikai érv. Meg amúgy is a 16 évest, mert abba vagy belezúgva ha jól látom. Bár ebbe na korban valszeg vele is hamar szakítotok:D
2013. aug. 16. 04:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Jók a pár évvel idősebb lányok,de a szerelmet nem üti :)
2013. aug. 16. 04:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Amelyiknek nagyobb csöcse van.
2013. aug. 16. 04:18
 4/6 anonim ***** válasza:
a 16éves még őszintén sikít,a 20éves lehet h tudna csodát mutatni. Dönts.
2013. aug. 16. 04:26
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

retardált vagy.. az ilyeneknek lesz 20éves korukra akkora egójuk, hogy leszakad az Erzsébet-híd.

Szted a 20éves csaj akar tőled valamit? Sztem már azt is megbánta hogy smárolt veled, főleg ha a dedós kérdésedet látná gyk-n.. -.- a 16 éves csaj meg ha pici esze is van sikítva menekül..

Ez most tényleg fájt, hogy lehet ilyen kérdéseket feltenni?

2013. aug. 16. 04:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez inkább 10 éves korig (vagy még addig se) mondható el...

2013. aug. 16. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!