Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
Pár hete együtt vagyok egy pasival,de közben rájöttem hogy a testvérébe vagyok szerelmes.Tudom,hogy nem szép dolog,de az érzéseimnek nem tudok parancsolni.Mit csináljak?
2013. júl. 22. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
a testvérét.
2013. júl. 22. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ilyen esetben az a legkorrektebb, ha egyiket se.
2013. júl. 22. 15:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel csak az a baj, hogyha a testvérébe vagy szerelmes, akkor vele kéne lenned. Viszont ez megronthatja a kapcsolatukat. Egy jó testvér meg nem fog a bátyja/öccse nőjével összejönni.
2013. júl. 22. 15:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sablonnak hangzik, de ha igazán szereted az elsőt, nem gondolnál a másodikra. Viszont a testvére, ne haragudj, ha elkeserítelek, de szerintem ez nem jönne össze.

Először várj egy kicsit, hátha mégsem úgy érzel a testvére iránt. Viszont ha nem lesz jobb, Hagyd a barátodat, legyen esélye egy olyan lánynál aki szerelmes belé.

2013. júl. 22. 15:40
 5/5 anonim ***** válasza:

A testvérekkel való komplikáció nagy felelősség.

Nagy kockázatot válalnátok azáltal ha összejönnétek.

Ez így nem volna jó, mert megrontanál egy mély családi kapcsolatot.

Szerintem hadd a gázba...

Mindenféle képpen szakíts a mostanival, és egy idő elteltével talán még lehetne róla szó, persze ha neki is kerül elötte valaki...

2013. aug. 2. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!