Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyiket válasszam?
bocsi ha hosszú lesz de ha elolvasod nagyon köszönöm és ha válaszolsz azt még jobban megköszönném.. Szóval az a helyzet hogy van 2 lány az egyik már lassan 1 éve tetszik és úgy érzem ö lenne az igazi mert ez már több mint tetszés és ha nagyon NAGYON küzdenék érte összejöhetne...(bár ö nagyon sok mindenkinek bejön )meg nem így igazán foglalkozik velem... de mégis úgy érzem lenne esélyem nála ha tényleg nagyon küzdenék érte.. kb 10böl vagy 3 szor visszaírt fbn és akkor beszélgettünk de utána nagyon elbasztam mert elmondtam neki mindent hogy mit is érzek de ez túl korai volt és ezzel mindent elrontottam...nah és most jön a másik ő olyan hogy sokkal többet foglalkozik velem ö magától rám ír de ő nem tetszik annyira ..de végül is nem lenne rossz ö se... tehát röviden az első az külső 10/10 belső 10/7
a második akit jobban érdeklek az külső 10/7 belső 10/9-10...még egyszer bocsi a fogalmazásér..ez így sikerült..
a másodikkal 1000 szer egyszerübb lenne meg őt érdeklem is...
de az elsőt azt nagyon nehéz lenne megszerezni meg őt nem igazán érdeklem de talán a szivem legmélyén őt akarom ...
de mégse tudom mit csináljak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!