Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam? 12/L
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel régebben jártam és annyira jó volt vele lenni, aztán egy másik lánnyal kavart ezért szakítottam vele, de még mindig érzek iránta valamit és mostanában szakított a lánnyal és bepróbálkozott nálam, és én szeretnék is visszamenni hozzá (mert most tényleg komolyan gondolja a kapcsolatot).................de együtt vagyok valaki mással, akivel jól kijövünk, de csak barátként.
MOST MIT TEGYEK?
2013. máj. 3. 18:54
1/9 anonim válasza:
az ikszet a jobb felső sarokban...
2/9 A kérdező kommentje:
Micsoda? Nem értem...
2013. máj. 3. 18:56
3/9 anonim válasza:
És mindezt egy 12 éves lány kérdezi... I don't want to live on this planet anymore.
4/9 anonim válasza:
Ha az ikszet (x) sem érted akkor hogyan fogod eldönteni a kérdésed?
5/9 anonim válasza:
(Ti is voltatok kicsik, nem értem miért kell b*szogatni őket.. )
Azt válaszd akit jobban szeretsz, ha a mostanit csak barátként tartód számon akkor inkább szakíts vele.
17f
6/9 anonim válasza:
elég gáz, ha nekünk kell helyre tenni és nem a szüleik tették!
7/9 A kérdező kommentje:
Amúgy meg ti is láthatjátok : JAVÍTHATATLAN vagyok
2013. máj. 3. 19:11
8/9 anonim válasza:
Nem javíthatatlan vagy, hanem kislány.
A tanuláson járjon az eszed, ne a pasizáson.
9/9 anonim válasza:
ÖÖhm...hát..oké...én 12 évesen tanultam mint az állat hogy abba az iskolába ahova menni szeretnék felvegyenek (most 15 éves vagyok és sikerült és nagyon erős iskola).Én egészen 14 éves koromig nem érintkeztem fiúval (ez alatt azt értem hogy nem fogtam meg a kezét,nem adtam puszit,nem öleltem meg). A mai tinik csak pasizni tudnak és mivel hülyék ezért majd jól pofára esnek.Nem 12 évesen kell ilyenen gondolkodni.De ha már kérdezed akkor szerintem ne járj azzal akivel régebben jártál mert ha ennyi csajjal kavart már akkor te is csak egy ideig tartanál. Fontold meg.Az a fontos hogy 25 évesen is szép emlék legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!