Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap megcsalom a pasim?

Figyelt kérdés
van egy srác akire régóta vágyok , és most úgy alakult, hogy tudunk talizni, de nem tudom hogy megtegyem e, félek hogy megfogom bánni?:(
2013. aug. 15. 21:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szép vagy mondhatom...remélem a barátod rájön majd ha megcsalod Őt.
2013. aug. 15. 21:32
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
édesem, ha egy másik pasira vágysz régóta akkor teljesen felesleges hazudni a párodnak hogy odavagy érte. Tessék a pároddal szakítani, és összejönni azzal akire már régóta vágysz..Így a kapcsolatodnak semmi értelme..
2013. aug. 15. 21:32
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá! Akkor a megbeszélt helyen és időpontban?
2013. aug. 15. 21:33
 4/16 anonim ***** válasza:
Ennyi.Ha meg a másik srác nyomulna rád addig,mondd meg neki,hogy amíg nem szakítasz,addig nem akarod.Meg azért jó lenne vele is megbeszélni,akr-e egyáltalán valamit.Nem a levegőbe beszélek,egyszer én is egy 1 éves kapcsolatomat dobtam el egy olyan csaj miatt,akivel végül össze se jöttem.
2013. aug. 15. 21:34
 5/16 anonim ***** válasza:
Miért vagy a pasiddal ?
2013. aug. 15. 21:36
 6/16 anonim ***** válasza:
Én nem itélkezem feletted, de nem érné meg ha régóta együtt vagy a pároddal és jól kijöttök főleg úgy hogy ha vele el tudnád képzelni a jövőt.
2013. aug. 15. 21:38
 7/16 A kérdező kommentje:
szeretem a barátom, de a másik srácot is.
2013. aug. 15. 21:39
 8/16 anonim ***** válasza:
Csak akkor, ha van benned annyi emberség, hogy előbb szakítasz a jelenlegi barátoddal. Ellenkező esetben meg fogod bánni. Már ha van legalább lelkiismereted... amiben nem vagyok biztos.
2013. aug. 15. 21:39
 9/16 anonim ***** válasza:

Ha két embert szeretsz, akkor egyiket sem szereted igazán és pont. Ez ilyen egyszerű. Fiatal vagy még, gondolom a 16-ot is alulról súrolod, ilyenkor még egyértelmű, hogy nem vagy igazából szerelmes egyikbe sem, csak egyrészt jó "járni" valakivel, másrészt jó ábrándozni valakiről. Amíg ez a kettő nem esik egybe, nem is vagy szerelmes. De attól még a barátod lehet, hogy az, és a szakítást még mindig könnyebben feldolgozná, mint a megcsalást. Hagyd el, adj neki esélyt egy normális kapcsolatra, mert míg veled van, addig elmulaszt egy csomó olyan lányt, aki szeretné is. Igazából.

20L - ha érdekel.

2013. aug. 15. 21:43
 10/16 A kérdező kommentje:
20 vagyok
2013. aug. 15. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!