Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek karácsonykor van a szülinapja. Ilyenkor 1nagyobb ajándékot vegyek vagy 2 kisebbet?
és fogalmam sincs hogy mit vehetnék.esetleh gravíoztatni mijen dolgokba lehet általába? és mennyiért csinálják meg?
valaki nem tud debrecenben egy olyan boltot ahol gravíroztatnak? ugy karácsonyra és szülinapra összesen pár ezer forintot szánnék (3-4-5ezer forintot.) ha van vkinek vmi ötlete ami egyedi azt is szivesen várom.(már egszer csináltattam egy fényképet amit bekereteztettem, szóval az már kilőve) 15F (ő is 15éves) és 8 hónapja vagyunk együtt
Szerintem egy nagy ajándék jobb lenne :) Mostanában divat a 3D-s gravirozás. Én is kaptam ilyet a páromtól és gyönyörű.
Itt egy link,hogy mire gondolok:
Nagyon tuti kis ajándék lehetett ez a gravírozott vmi.
Amúgy ez azon is múlik, hogy milyen a párod felfogása. Lehet h megsértődne, mert pl megfeledkeztél a szülinapjáról. Én a helyedben 2 ajándékot vennék, egyiket vmi aranyos szülinapos csomagolásban.
Szerintem valami személyeset csinálj, ami a kapcsolatotokat is jellemzi. Pl. vehetsz több mindent, ami a kapcsolatotok alatt már felmerült és valami nevetséges történetet, vagy romantikusat felidéz és azt belerakod egy szép dobozba, és felcímkézed, hogy ezt meg ezt azért kapod, mert... Nekem a párom egyszer ezt adta, leírom mi volt benne, hogy jobban értsd.
A legelső találkozásunkkor egy teázóban véletlenül eltörtem egy nagyon szép teás bögrét. A barátom eltette az egyik darabját, azt írta alá, "egy emlékdarabka az első közös találkozásról". Aztán még volt benne sok minden, zacskós leves, mert amikor először csináltam neki levest, nagyon elrontottam, alig bírtuk megenni, egy kindertojás mókus, mert mókusnak hívja a nemiszervem(ennek is van története), egy pattogós labda amit a Balatonban találtunk közösen és fél délután azzal játszottunk, egy angyalka, mert angyalkának öltöztem farsangkor...stb, stb.
És mindenhez odaírt valami kis frappánsat, nagyon megható volt így feleleveníteni a kapcsolatukat a kezdetek óta. Persze ez sokkal több meló, viszont szerintem sokkal személyesebb, mint ha belegravíroztatsz valamibe. És látja, hogy mennyit dolgoztál vele, ráadásul szerintem viszonylag olcsón is kijöhetsz belőle, ha vannak ilyen kis tárgyaid tőle.
(Mondjuk én minden ilyesmit gyűjtök:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!