Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apró meglepetések?
A barátommal távkapcsolatban élünk, de most 3 hétig teljesen kettesben leszünk egész végig :).
Szeretnék neki sokat kedveskedni, és apró figyelmességekkel éreztetni, hogy mennyire szeretem. Van néhány elképzelésem, de nagyon örülnék, ha kapnék eredeti, édes ötleteket, fiúktól, hogy minek örülnétek, és lányoktól, hogy ti mit tennétek !?
Köszike :)
Valami ötit is azért írhatnátok.
Amire gondoltam tényleg kicsiségek,
Jó hogy itt vagy - üzi a reggeli mellé
Masszázsra, csókra, kedvenc vacsira, mozizásra beváltható saját készítésű kuponok
Apró figyelmességek, amiknek örül, de nem vesz el plusz időt, illetve nem túl nyálas? Kérlek kérlek adjatok még tanácsot, 3 hétbe azért ennél kicsit több is bele fér!
Ő minden téren a tenyerén hordoz mindig, és én is szeretném ha tudná, hogy nekem is mennyire fontos ő és az együtt töltött idő.
Fiúként azt mondanám, hogy az idő, amit rá fordítasz már maga rengeteget jelent. Egy csók, egy ölelés, egy mosoly, és hogy a fülembe súgja: "Szeretlek" és hogy "Köszönöm, hogy itt vagy". A kuponok jó ötlet, meg is valósítható. De amint előttem írták, ne folyton csak rózsák, gyertya és romantika legyen. Fogd a kezét, ülj le mellé, meséljetek vicces sztorikat, nevessetek együtt. Sok sikert :D
22/f
egyik barátnőm a barátjának a 2. hónapfordulójukra (amit a lánynál töltöttek) papírszíveket hajtogatott színes papírból, az alábbi videó segítségével: [link]
és a szívekre egy általa írt pár soros verset írt (1 papírszív/verssor) és megszámozta a szíveket, majd elrejtette viszonylag jól látható helyekre, majd a srác megkereste helyes sorrendbe rakta és ugye kijött a vers:))
nagyon tetszett a srácnak és jól telt a hétvégéjük(:
ha nem vagy egy született költő, akkor interneten vagy verses könyvben keress egy szép, pár soros verset..;)
remélem tudtam segíteni/ötletet adni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!