Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogy térítsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy térítsem észhez, hogy ne sértődjön meg minden apró dolgon?

Figyelt kérdés

Ha kicsit később írok neki, akkor már azonnal észreveszem rajta, hogy durcásan ír, pedig még nem is tudja az okát miért késtem.

Múltkor elhúzódott egy programom későig, ő meg persze rögtön arra gondolt, hogy kint voltam valahol tekeregni, ahelyett, hogy neki írnék.

Vagy kiír valamit az üzenőfalamra, én meg nem viszonozom....

Telómon kicseréltem a hátterem ami a közös kép volt, egy másik szerelmes képre, erre ő is rögtön kicserélte az ő képét, amin én voltam egy átlagosra.

Stb stb stb...

Szerintetek mit tegyek vagy mit mondjak neki, hogy ne sértődjön meg mindenen, mert nagyon unom, hogy ennyit kell magyarázkodjak, és ezek miatt kevesebbet beszélünk.

Mielőtt le gyerekeseznétek, 18 éves,én 17.

2013. júl. 6. 22:43
 1/2 anonim válasza:
nekem is ez volt, mindig mindenen megsértődött, ha nem mentem vele sétáni,akkor azért, ha nem sexeltem vele, akkor azért, ha nem csináltam neki kaját akkor azért, ha nem írtam neki facebookon, akkor már egyből meg is csaltam, egyszer elegem lett és... DOBTAM,, de megbántam :( Beszélj vele !!!! 23L
2013. júl. 6. 22:55
 2/2 A kérdező kommentje:

Értem...dobni semmiképp nem szeretném, mert nagyon szeretem, de ettől mintha kezdenék távolodni.

Szerintetek durva lenne azt megmondani neki, hogy változzon meg és ne mindenen kapja fel a vizet, mert nem lesz jó vége? Vagy más módszer?:S

2013. júl. 6. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!