Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnénk? (távkapcsolati kérdés)
A barátommal távkapcsolatban élünk lassan egy éve. Neten ismertük meg egymást (nem társkeresőn, egyikünk sem keresett párt), eleinte csak barátság volt, nem kerestük a másikban a párunkat. Jól éreztük magunkat egymással, de 6-7 hónap után már több volt, és egy hónappal később „összejöttünk”. Sok volt az érzelem, kedveskedés, bók, stb. 3 hónap után szakítottunk, mondván, hogy távkapcsolat, nem tudjuk mikor tudunk végre rendesen együtt lenni, stb. A szakításból szünet lett, egy hónapig bírtuk egymás nélkül, azóta is együtt vagyunk. Sajnos még most sem tudunk együtt lenni fizikailag.
Kicsit kezd ellaposodni, kevesebb az érzelem, nem kedveskedik „meglepi” üzenetekkel, van hogy az enyémre sem válaszol. Mikor megkérdezem, hogy akar-e szakítani, azt mondja nem, mert jól érzi magát velem, és szeret, és én is őt, meg a kötődés is erős.
Hogyan, mivel lehet felrázni egy ilyen távkapcsolatot? Mit tegyek/tegyünk, hogy legyen valami újdonság? Mit tehetnék én, hogy újra úgy „belém essen”?
Akinek van ilyesmi tapasztalata, vagy javaslata, annak megköszönném a segítséget! 21L
Hát eléggé.. :S Ő 26, én 21.
Ha józan észre hallgatnánk, már rég szakítottunk volna, de eleve nem is jöttünk volna össze..mikor úgy kezdtek alakulni a dolgok, filóztunk rajta kicsit, hogy mennyi esélyünk van így 500 km távolságról, és nem adtunk magunknak túl sokat.. Ehhez képest nem tudtunk szakítani sem, és már egy éve próbáljuk kihozni a maximumot ebből a helyzetből.
A napokban volt pár komoly, őszinte beszélgetésünk, és úgy tűnik, hogy szükség volt már rá..most újra olyan jól érezzük magunkat, mint a kérdés kiírása előtt. :)
Akkor te érted, hogy mire gondoltam.. :) Örülök, hogy tudtok találkozni, biztos nagyon sokat jelent majd! Sok boldogságot nektek :)
Amúgy ti mennyi idősek vagytok? Mióta tart a kapcsolat? Mekkora távolság van köztetek?
nem tudom mennyire beszélsz angolul, de ha lefordítod rengeteg jó ötletet adhat :)
(Szintén távkapcsolatban vagyok)
#16-os vagyok.
köztünk 6000km (!) van :/
Nemsokára mi is tudunk találkozni fél év után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!