Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas a kapcsolatom. Mit tehetnénk?
Jelenleg találkozni sincs kedvem, mert egyszerűen unalmas. Filmezünk, főzünk, szexelünk, kb ennyi.
Elmentünk hétvégén sétálni, hátha..., de szerintem az is unalmas volt...
Szomorú vagyok emiatt. Mit tehetnék? Szeretjük egymást, egy kb fél éves hullámvölgy után vagyunk jelenleg, próbáljuk rendbe hozni, erre unalmasnak találom.. :(
Minden mindig ugyan az.. Mindig ugyanarra a 5-6 helyre megyünk sétálni például, de nem tudunk új helyet találni.. :(
És mit tehetnénk?
Menjünk el valami romantikus esti sétára? Félek, hogy esetleg az is unalmas lenne, vagy én nem tudom...
Nem vagyok szerelmes, de szeretem. Hullámvölgy után nem csodálkozom azon, hogy nincs szerelem. Pont most próbáljuk rendbe hozni.
Szerinted rendbe lehet hozni az érzelmeket úgy, hogy fél nap az ágyban d*gunk? ... Ne röhögtess már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!