Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnénk, hogy túlélje a nyarat a kapcsolatunk?
Nekem a mostani baratom meselt a volt baratnojerol, hogy mikor baratom 12 orazott epitkezeseknel es mashova nem akart menni csak haza es bezuhanni az agyba , es hogy amikor beszelt a volt baratnojevel a csaj mingig hisztizett , hogy miert nem megy at vagy , hogy o miert ne mehetne at , es hogy ezen mennyit vitaztak.. erre en miert nem mentel at? Egy fel orat orat fent lettel volna vele , es utan aludhattal volna.. erre o nem ez nem igaz, nem hogyott volna pihenni, biztosan szexelni is akart volna amihez tutira nem lett volna erom.. erre en , mivan ha ez lett volna? Csakcsukd be a szemed es kepzeld el.. hosszu faraszto nap , sok sok munka, te atmesz baratnodhoz aki valami finomsaggal var, lefurodtok ketten . Furdes utan szex, de ugy hogy o mozog . Utana egy jo kis maszirozas es aztan osszebujva elalszotok.. erre o ez akkor nagyon is jol esett volna de hogy a csaj tuti nem ezt tette volna.. erre en semmi de.. nem mentel at, nem tudhatod...
Szoval a sztori lenyege ( tudom irtad, hogy nyari szunet es hogy messze. Is laktok.. ) de ugyan ugy , o is felhet ,hogy hosszu nap faradt es , hogy te mit akarsz amikor o vagy te at mesz hozza.. szzoval hivd fel es mond el neki ezt a csabito otletet pl. Szia . Tudom, hogy eleg nehez napod volt ezert arra gondoltam atmehetnek , segithetunk egymasnak megmosni a hatat utana meg egy jo kis maszirozasra gondooltam. Persze en neked. Es utana osszebujva aludhatnank. Es ha gondolod reggel szeretkezhetunk ( pasik alltalabban aktivabbak reggelenkent :D )
Nah. Ha erre is nemet mond akkor van egy kis problema :( de ha igent mond akkor meg tenyleg ne varj el tolle sokat mert lehet , hogy tenyleg hulla lesz .. de ha aztt megteszed neki , biztosan orulni fog ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!