Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tényleg szeret akkor megváltozna értem nem?
Ha tényleg szeretnéd, nem kérnéd, hogy megváltozzon érted.
A "Jól bejáratott közhelyek" című rovatunkat hallották.
Alap helyzetben ha valakit szeretsz, akkor nem azt kéred, hogy változzon meg, hanem azért szereted, amilyen.
Persze ez most kicsit kifacsart így, hogy te olyannal foglalkozol, aki láthatólag kb. semmit sem ér emberileg.
belevinni a rosszba, ezért nem jár
velem, bár nagyon szeretett volna.
Jó kifogás.
Ha szereted, nem mondasz ilyet neki. Akkor is ilyen volt, amikor megismerted, nem vettél vele zsákbamacskát.
Vagy szereted és elfogadod, vagy nincs miről beszélni.
Annak semmi értelme, hogy valaki valakiért változzon meg. Vagy változzon önmagáért, önszántából, mert meg akar, vagy ne változzon.
Gondolom fiatal még a srác, azért nem bír ennyire a vérével... (ha idősebb, és még mindig ilyen, akkor hagyd a francba, nem éri meg az állandó gyomorgörcs meg idegesség, hogy vajon merre járhat, mit csinál.)
Meg ha neked is tetszik, akkor... nem éppen ezért tetszik? Nem vonzódnál hozzá kevésbé, ha otthonülős "unalmas" lenne?
Utolsó vagyok. :)
De akkor mért szeretnéd, hogy megváltozzon?
Szerintem csak arra kéne kérned - és ez tényleg csak jó tanács, - hogy kicsit vegyen vissza a tempóból, vagy ha nem is vesz, akkor vonjon be téged is.
Vagy egyszer menj vele, és próbáld ki milyen. :) Nem biztos, hogy megbánnád. Csak gondold végig mit szeretnél, ennyi. :) Sok sikert!
100%-os biztonsággal mondhatom, hogy az emberek nem változnak. Max alakulnak valamit, de az a korábbi személyiségük egy változata lesz.
Egy esetben képes az ember változni, ha olyan sokk éri a fizikailag vagy mentálisan, amit nem tud félrelökni. Én még nem láttam olyan embert aki csak azért megváltozott, mert a párja ezt akarta, max bizonyos ideig elnyomta magában korábbi énjét. Egy idő után persze ez előtör, sokszor sokszoros erővel. Ezért is van pl. olyan sok válás napjainban.
A barátodnak igaza van. Ha ő úgy itéli meg, hogy nem alkalmas arra amire szeretnéd, akkor valószínűleg igaza van. Viszont azt leszögezném, hogy másért megváltozni az rossz. A változásnak belülről kell, hogy jöjjön, nem külső hatásra.
Romantikus képzelgés azt gondolnod, hogy majd szerelmesek lesztek, ő megváltozik mintaférfivé és boldogan éltek amíg meg nem haltok. Nem. Ilyen csak a filmekben van. A valóság az teljesen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!