Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem éppen én vagyok az esete,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsofi96 kérdése:

Nem éppen én vagyok az esete, mégis engem szeret?

Figyelt kérdés
A barátomnak a teljesen más külsejű lányok az esetei mégis velem van együtt, engem szeret. Tud valaki egy ésszerű magyarázatot erre? :)

2013. aug. 13. 20:12
 1/10 anonim ***** válasza:
A szerelem nem racionális. :)
2013. aug. 13. 20:13
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
te megvagy neki és minden jobb a semminél :)
2013. aug. 13. 20:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Keress kérdéseket hasonló témákban: eset, szerelem, macska, kolbász, zsemle, paradicsom, targonca, IFA, hegy, bálna

xdddddddddddd

2013. aug. 13. 20:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Engem nem lep meg a helyzet. Sokkal inkább a kulcsszavak:

"Keress kérdéseket hasonló témákban: eset, szerelem, macska, kolbász, zsemle, paradicsom, targonca, IFA, hegy, bálna"

2013. aug. 13. 20:16
 5/10 A kérdező kommentje:
öhm.. izé. kössz ._.
2013. aug. 13. 20:17
 6/10 anonim ***** válasza:
teljesen más az, amikor külsőleg tetszik valaki, és amikor azt látom, hogy összeillünk egymással valakivel.
2013. aug. 13. 20:22
 7/10 anonim ***** válasza:

2. válaszolónak van igaza.

nekem volt ilyen kapcsolatom a srácnak addig kellettem amig be nem próbálkozott több olyan csajnál aki az esete és kb1 belement és otthagyott. persze mindezt utólag tudtam meg

ne legyél naiv, ha tudod hogy nem vagy az esete akkor csak játszik veled

gondolj bele te őszintén járnál olyannal aki nem az eseted ?

2013. aug. 13. 21:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.

Az én eseteim a magas, kreol, kék szemű, igéző tekintetű pasik, mégse volt még egy ilyen párom se, mert akikkel eddig találkoztam és ilyen tulajdonságokkal voltak megáldva vagy nem voltak belsőleg hozzám valók, vagy valamiért nem jött össze a dolog. Szóval szinte minden barátom ennek az ellentéte volt, vagy legalábbis még csak nem is hasonló. És mégis megszerettem őket valamiért, és akkor nem gondolkoztam azon, hogy húú ez nem olyan pasi, akik amúgy bejönnek, mert valami megfogott benne...és ha meg tényleg megszeretem, akkor aztán jöhet tőlem Justin Timberlake is, nem fog érdekelni :)

2013. aug. 13. 21:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Ó ahogy az előző is írta,az h mi az esete nem lényeg.Az csak egy ideál,ami jó lenne,de nem az a lényeg.És a szerelem amúgysem egy racionálisan megmagyarázható dolog,egyszerűen szeretsz,és nem tudod megmondani miért is...
2013. aug. 13. 21:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem is például magas, barna hajú/szemű fiúk az eseteim. Ahhoz képest lassan két éve együtt vagyok egy tőlem alacsonyabb, szőke, kékszemű fiúval akit imádok.

Hát igen, a szerelem :) Nálatok is ez a helyzet!

Aki a külső alapján képes csak párt választani, vagy emiatt elpártolni azzal az emberrel akivel együtt van, az egy felszínes alak, nem ismeri a szerelmet.

2013. aug. 13. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!