Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, lehet hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, lehet hogy mégis szeret?

Figyelt kérdés

Van egy fiú és teljesen szerelmes lettem és ő is tudta és azt mondta szeret,de közben van neki egy lány akit elvileg szeret 1éve de a lány visszautasította és azt mondta őt már nem érdekli ez a lány.. nem jártunk hivatalosan de mondtam hogy szeretem és azt mondta ő is. de találkoztak egy lánnyal és megakarta csókolni(a lány barátnőjétől tudom)ezért összevesztem vele ..2hónap múlva írtam neki mert nem bírtam elfelejteni eltelt 1nap és máris nyomult rám engem is megakart csókolni..szerintem neki csak kell egy barátnő de nem akarom hogy játszadozzon velem.ezen is összevesztünk és már nem akarom felhívni mert cikinek érzem és tudom hogy nem szeret de én mindig szeretni fogom.

mit csináljak? 16L

2013. júl. 27. 23:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Hagyd a túróba!Egy ilyen szélhámos nem érdemel meg!Vagy ha neked ez így jó hogy szórakoznak veled és semmibe vesznek szinte akkor továbbra is legyél vele,de én inkább azt tanácsolom hogy ismerkedj meg normális fiúkkal!
2013. júl. 28. 15:30
 2/2 A kérdező kommentje:
:(
2013. aug. 1. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!