Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol lehet Pesten ismerkedni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet Pesten ismerkedni? Hol van ma olyan buli, ahol ismerkedni is lehet?

Figyelt kérdés
2013. aug. 14. 22:57
 1/8 anonim ***** válasza:
hamar eszedbe jutott
2013. aug. 14. 22:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Csak olyan bulik vannak ahol ismerkedni is lehet.
2013. aug. 14. 22:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Könyörgök!!! Pesten vagy!!! Minden sarkon áll egy.... Khm Buli!!! Ne legyél már tökkelütött
2013. aug. 14. 22:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát,nekem nem megy az ismerkedés.
2013. aug. 14. 23:06
 5/8 A kérdező kommentje:
De,az is jó,ha nem ma,hanem mondjuk holnap,vagy a héten van valami jó hely.
2013. aug. 14. 23:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Figyelj, nekem speciel már elegem van az ilyesfajta kérdésekből, de válaszolok:

Nincs olyan buli amit te keresel, nincs olyan hely ahova bemész, leülsz egyedül, és az asztalodnál tolonganak hogy megismerjenek, nem fognak odamenni se a szép lányok/f és senki. Viszont ha növesztesz magadnak tököket (nemtudom hogy barátokat akarsz, vagy társat, vagy partnert, de ez nem változtat a lényegen) Neked kell olyan attitűddel rendelkezned. Menj oda szépen a szimpatikus emberkéhez/társasághoz és ismerkedj. tényleg nem értem mi ebben a nehéz, általában becsiccsentett állapotú emberek vezsnek körül ilyen helyeken, ami mégkönnyebbé teszi a dolgod.

ÉS tényleg nem kell mást tenned, annyival is odamehetsz hogy szimpatikus(ak) neked és mittudomén igyatok meg egy sört és dumáljatok.

Ha azzal van gond hogy nem tudsz lányokat hajtani akkor itt egy icipici szószedet az ezer közül:

-szia, engem keresel?

-nem

-nálam alszol?

-nem

-jó akkor keresek valakit aki igen.

és mehetsz tovább, és ebből nem kell kimásznod, nem kell magad megalázva érezned, vagy tudomisén.

Egyébként az ilyen hülyeségek teljesen beválósak, és tényleg akármit kitalálhatsz.

2013. aug. 14. 23:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Mondom ISMERKEDNI, nem dugni menni! Ezt nagyon benézted öreg.
2013. aug. 14. 23:35
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem meg olvasd el újra mert mind a 2 opcióra váalszt adtam.
2013. aug. 14. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!