Egyetemi bulikon lehet ismerkedni?
Őszintén szólva még soha nem voltam szórakozóhelyen. Azt sem tudom, hogy hogy néz ki egy ilyen. Oké, pár filmben láttam, de a valóságban is olyan, hogy hangos zenére táncolnak?
Pontosan milyen táncról van szó?
Van rá lehetőség, hogy mondjuk beszélgetést kezdjek egy lánnyal?
Bocsi a hülye kérdésekért, de nem akarok úgy odamenni, hogy teljesen elveszett vagyok.
Természetesen lehet ismerkedni. De SEMMIKÉPP SE A FILMEKET VEDD MINTÁNAK! Egy normálisabb egyetemi rendezvényen azért nem módi, hogy részegen odavánszorogsz egy szintén ittas csajhoz, aki a tánctéren ropja, majd a farkad hozzádörgölve násztáncot kezdtek járni. Bár, egyes helyeken lehet, hogy már ezzel is hódíthatsz...
Helyszín függő, de általában vannak olyan helyek a tánctéren kívül (általában a pult környékén), ahol lehet beszélgetni is (a tánctéren inkább ne akarj beszélgetni). Mondjuk általában tömeg szokott a "csendesebb" helyeken lenni, de ez egy buli jellegzetessége.
Viszont lenne pár kérdésem, csak kíváncsiságból. Azt még csak-csak megértem, hogy korábban nem jártál bulizni, mert zárkózottabb vagy. De azt nem értem, hogy komolyan gondoltad azt, hogy lehet-e "beszélgetést kezdeni egy lánnyal"? Komolyan úgy hangzik, mintha 20 éves korodig a dzsungelben szocializálódtál volna... Amúgy egyetemre jársz, vagy csak egyetemi bulin akarsz ismerkedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!