Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek elmenjek? (sűrgős)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmenjek? (sűrgős)

Figyelt kérdés
Holnap lesz egy házibuli és megebszéltük a barátommal még tegnap hogy elmegyünk de neki közbejött valami pesten de engem még hivnak a közös ismerőseink(de a barátom nagyon féltékeny rájuk pedig a legjobb barátai)és nem tudom ha én elemnék nagyon megbántanám?Vagy egyáltalán menjek el?Végülis nem én tehetek róla hpgy neki közbejött valami!Segítsetek kérlek!
2009. okt. 27. 22:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nehogy már a miatt ne menj bulizni, mert a párod nyafog miatta, menj el nyugodtan, attól, hogy neki közbejött valami, te még érezheted jól magad a közös haverokkal.

Ha meg a legjobb barátaira féltékeny akkor gondok vannak nála..

2009. okt. 27. 22:43
 12/18 anonim ***** válasza:
Én most hasonló cipőben jártam.Nekem a párom akart elmenni de én nem értem rá.Az ember mégsem mondhatja hogy nem menjen.Nemis mondtam énsem.Bíztattam hogy menjen csak hiszen énis úgy gondolom hogy legyen szabad mellettem.De azért nem esett jól hogy inkább bulizna minthogy velem legyen, mégha nem is buliban vagyok.Ez az egész szerintem arrol szól hogy ki hoz nagyobb áldozatot.A te esetedben, vagy te hozol áldozatot és nem mész bulizni.Vagya párod akinek bár rosszul esik mégis bíztat hogy menj el.Innentől már mindenki el tudja dönteni hogy mi mennyit ér.És mi fontosabb az adott pillanatban.
2009. okt. 27. 22:59
 13/18 A kérdező kommentje:
De az a baj hogy én látom a barátomon hogy nagyon bántja mert olyan sértődötten mondja h "jólvan akkor menjél,ha ettől jobban érzed magad"...és ilyenkor máár midnetől elmegy a kedvem:S
2009. okt. 27. 23:11
 14/18 anonim ***** válasza:
sztem képzeld el fordítva. neked akad fontos dolgod. és te mondod a barátodnak h menjen el nyugodtan, de belül azért nem esne jól, ha elmegy. ésakkor bejelenti, hogy nem megy el, majd elmentek együtt legközelebb. ugye h ez neked mennyire jól esne? a barátod sokkal jobban értékelné, ha azt érezné h fontos neked az amit érez, és nemcsak azt látná h te leszarod h ő mit érez, te elmész bulizni. és garantáltam viszonozná a kedvességedet, h tekintettel voltál rá. buli lesz 600 másik, mint ahogyan vki már megírta. és nekem fontosabb a barátom, és a kapcsolatunk, mint egy hülye buli. én sosem rohangáltam ész nélkül a bulikba, nekem egy buli nemér annyit h a barátomat szomorúnak lássam miatta.
2009. okt. 27. 23:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Aki a legjobb barátaiban se bízok meg a barátnőjét illetően...Persze ő azt várná, hogy ha neki közbe jött valami akkor te se menj el, de ez szimpla önzőség. Ha meg e miatt megsértődik, akkor gondok vannak a srácnál !
2009. okt. 27. 23:39
 16/18 A kérdező kommentje:
Húú há mostmár tényleg nem tudom mit csináljak....de szerintem majd elemegyek vele legközelebb mikor mind a 2-en tudunk menni...vagy nem tudom irjatok még ötleteket!
2009. okt. 27. 23:44
 17/18 anonim ***** válasza:

sztem így sokkal helyesebb. h nemmész el.

ez nem önzőség, mert a barátja nem tiltotta meg neki, h elmenjen. és szerintem csak alap féltékenysége van, ami 99%ban minden szerelmes emberben benne van. ő nemvárja el gondolom h te ne menj el. ha elvárná, az már gáz lenne. de mivel elenged, és nem várja el h otthonmaradj, nem olyan gonosz ő. és egy ép és normális kapcsolatban az ember nem lázad, és nem megy el csakazértis, hogy nehogymár....hanem mind2 fél érdekeit szem előtt tartja. egy kapcsolat az 2 emberből áll, ha kapcsolatban élsz már nem egyedül élsz h aztcsináld akkor és amikor amihez kedved van. szemügyre kell venni a másik felet is.

2009. okt. 27. 23:52
 18/18 anonim ***** válasza:

ja éás azért írom ezeket, mert fordított esetben sztem nekedis jól esne ha a barátod nemcsak a saját érdekeit nézné folyton, hanem aztis szem előtt tartaná, h neked mi esik rosszul.

akkor tégy teis így, és meglásd, a barátod is ígyfog tenni feléd. ésaz jó érzés lesz. amikor tudod h a barátod nem vesz semmibe és fontosak neki a te érzéseid is.

2009. okt. 27. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!